Σαφάρι στην έρημο του Ντουμπάι για τον χρεοκοπημένο Πέτρο Κωστόπουλο! Δες τον 66χρονο «γερόλυκο» με την 26χρονη τραγουδίστρια που του πήρε τα μυαλά… (Βίντεο)


Οι καλά γνωρίζοντες επιβεβαιώνουν ότι ο 66χρονος Πέτρος Κωστόπουλος και η 26χρονη Κατερίνα Λιόλιου είναι σχεδόν δύο μήνες μαζί.

«Είναι η πρώτη φορά που όσοι τον ξέρουν τον βλέπουν χαμογελαστό και χαρούμενο», είπε για τον χρεοκοπημένο Κωστόπουλο, η παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή.

H νεαρή τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη που έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική και πρωτοσυστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το «The Voice» είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» στο OPEN, την άνοιξη του 2019.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στο Ντουμπάι όπου θα υποδεχτούν μαζί και τη νέα χρονιά. Στη παρέα τους βρίσκεται και ο γνωστός PR manager Χάρης Σιανίδης, ο οποίος μάλιστα με ένα instastory αποκάλυψε την περιήγησή τους στην έρημο της Κόκκινης Άμμου.
ΠΗΓΗ

Το άρθρο Σαφάρι στην έρημο του Ντουμπάι για τον χρεοκοπημένο Πέτρο Κωστόπουλο! Δες τον 66χρονο «γερόλυκο» με την 26χρονη τραγουδίστρια που του πήρε τα μυαλά… (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.