Ρολό κοτόπουλο κατεψυγμένο ανακαλεί από την αγορά ο ΕΦΕΤ

Ρολό κοτόπουλο κατεψυγμένο, στο οποίο διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου βακτηρίου Salmonella spp, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία: «Ρολό Κοτόπουλο Κατεψυγμένο», με αριθμό παρτίδας: 33100921, ημερομηνία παραγωγής:10.09.2021 και ημερομηνία κατανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 10-09-2022, καθαρού βάρους 1,22 γρ, που παράγεται από την επιχείρηση «ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ» και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου βακτηρίου Salmonella sp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το άρθρο Ρολό κοτόπουλο κατεψυγμένο ανακαλεί από την αγορά ο ΕΦΕΤ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.