Π.Στάϊκος: Εγώ πάντως όχι απλά δεν θα πήγαινα για να με εξετάσει γιατρός ο οποίος δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον Κορονοϊό, αλλά δεν θα τον έπαιρνα ούτε για να μου δέσει τον γάιδαρό μου!

Εγώ πάντως όχι απλά δεν θα πήγαινα ,για να με εξετάσει γιατρός , ο οποίος δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον Κορονοϊό, αλλά δεν θα τον έπαιρνα, ούτε για να μου δέσει τον γάιδαρο μου!!!

Χθες που εγώ με χαρά έκανα την δεύτερη δόση του εμβολιασμού για τον Κορονοϊό και αντί να βγάλω ουρά και αυτιά λύκου, όπως έλεγαν κάποιοι ανόητοι στο διαδίκτυο, αντί αυτών των γελοιοτήτων έγινα κατά «25 χρόνια νεότερος».

Όμως την ίδια ώρα ένα 9χρονο παιδί στην Πάτρα έμπαινε στην ΜΕΘ με βαριά πνευμονία , επειδή η ασυνείδητη μητέρα του, εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας δεν έχει κάνει το εμβόλιο και μετέδωσε τον ιό σε ολόκληρη την οικογένεια της, όπου κατά μεγάλη ντροπή το 44% των υγειονομικών, αν είναι δυνατόν, δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον Covid.

Και όπως η ίδια περνάει τραγικές ώρες αυτή την στιγμή και είναι λογικό και ανθρώπινο να της συμπαραστεκόμαστε, εάν θα είχε κολλήσει η ίδια εξαιτίας της ασυνειδησίας της να εμβολιαστεί, ένα άλλο παιδί με υποκείμενα Νοσήματα, το οποίο θα μπορούσε να νοσηλευόταν στο νοσοκομείο που εργάζεται, εκείνη θα ένοιωθε ντροπή και ενοχές, πως άθελά της είχε κάνει ένα έγκλημα;;;

Κι καλά θα μου πεις ρε γιατρέ τα βάζεις με μια πιθανά αγράμματη εργαζόμενη στο Νοσοκομείο, όταν το 40% περίπου των γιατρών των Δημόσιων Νοσοκομείων δεν έχει κάνει το εμβόλιο, όταν η πολιτεία τους έδωσε το προνόμιο προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτόν τους, αλλά και τους ασθενείς τους με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα να προηγηθούν έναντι όλων.

Όχι ασφαλώς.

Αλλά στους γιατρούς των Δημόσιων Νοσοκομείων, όπως και στους ιδιώτες γιατροί δεν έχουν εμβολιαστεί για την γρίπη και τον Κορονοϊό, οι οποίοι αποτελούν οιονεί δολοφόνους, θα έπρεπε να τους αφαιρείται με συνοπτικές διαδικασίες η άδεια άσκησης Επαγγέλματος, πράγμα το οποίο λέει πιο κομψά και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κύριος Γραβάνης.

Σήμερα το πρωί άκουσα τον πρόεδρε των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, ο οποίος χωρίς ντροπή αφού ομολόγησε, πως δεν έχει εμβολιαστεί, να παραδέχεται πως μόνο το 44% των Υγειονομικών του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας δεν έχει κάνει το εμβόλιο, (όπως το πιστοποίησε και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ), να λέει διάφορες ανοησίες, παριστάνοντας τον σπουδαίο ειδικό Λοιμωξιολόγο, ότι δήθεν γιατροί που εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση νόσησαν, γιατί δεν πρόλαβαν να αναπτύξουν Αντισώματα.

Κλωτσιές που σου χρειάζονται αργόσχολε εργατοπατέρα .!!!

Μα βρε ανθρωπάκι αυτό θα ίσχυε τις πρώτες ημέρες , αλλά όταν οι Νοσοκομειακοί γιατροί , που επιθυμούσαν να εμβολιαστούν , αν είχαν εμβολιαστεί στις 5 Ιανουαρίου, που ξεκίνησε ο εμβολιασμός τους, τώρα θα ήσαν άνοσοι, αλλά σαν κότες που είστε περιμένατε ,να δείτε τι θα γίνει, με εμάς που εμβολιαστήκαμε , όπως και με ανθρώπους 90 χρονών και δεν έπαθαν τίποτα , και τώρα βγάζετε και γλώσσα ,αντί να βγάλετε τον σκασμό .

Ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να εμβολιαστεί ή να μην εμβολιαστεί.

Αλλά κανένας υγειονομικός και πολύ περισσότερο γιατρός δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, να μην έχει εμβολιαστεί και αποτελεί ξένο σώμα για τον ιατρικό σώμα, που με το παράδειγμά του πρέπει, να αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία και όχι να σπέρνει φόβο και αμφιβολίες στην κοινωνία, ανθρωπάκια της πεντάρας!!!

Εγώ πάντως μέχρι να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού της χώρας, παρά το γεγονός ότι σε 18 ημέρες θα είμαι άνοσος έναντι του Covid, θα συνεχίσω να φοράω μάσκα και γυαλιά ή ασπίδα πλέξι γκλάς, για τους λόγους προστασίας των συνανθρώπων μου, τους οποίους έχω εξηγήσει πολλές φορές.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ 70% ΕΩΣ 80 % ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

Αστακός 3/2/2021 
Dr. Παναγιώτης Στάικος 

Υ.Γ. Παραπέμπω σε στοιχεία και διευθύνσεις στο internet , στα οποία αναφέρθηκα: 

27 Δεκ 2020 — Η κ. Καμπισιούλη ( η πρώτη νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Ευαγγελισμού έκανε το εμβόλιο κατά του Covid 19)ήταν χαμογελαστή την ώρα του εμβολιασμού, ενώ μάλιστα έκανε και χειρονομία στις κάμερες πως όλα είναι καλά.

Η κ. Καμπισιούλη ήταν χαμογελαστή την ώρα του εμβολιασμού, ενώ μάλιστα έκανε και χειρονομία στις κάμερες πως όλα είναι καλά.

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στις 11:45, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 12:15 και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στις 12:45.

24 Δεκεμβρίου 2020, 11:55

Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός υγειονομικών- Τέλος φθινοπώρου πετάμε τις μάσκες«υπάρχει το νομικό καθεστώς. Ο νόμος 1682/2020 δίνει τη δυνατότητα στην πολιτεία για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας να επιβάλει εργαστηριακές και κλινικές εξετάσεις, αλλά και εμβολιασμό. Αν εμείς γίνουμε πηγή διάδοσης της νόσου, αυτοαναιρούμαστε. Αν το ιατρικό σώμα δεν αποδεχθεί αυτή την αλήθεια, θα πρέπει η πολιτεία να παρέμβει», δήλωσε ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Μπράβο του.!!!

Τέτοιους Επιστήμονες χρειάζεται η Χώρα .!!!!!

https://www.tanea.gr/2020/12/27/greece/istoriki-stigmi-ksekinisan-oi-emvoliasmoi-stin-ellada-proti-i-nosileytria-tou-eyaggelismou/

https://www.in.gr/2020/12/24/b-science/sars-cov2/gravanis-na-ginei-ypoxreotikos-o-emvoliasmos-ygeionomikon-telos-fthinoporou-petame-tis-maskes/