Π.ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ

Ο κος Πολύζος έχει τη δυνατότητα να ενισχύει τους συλλόγους της περιοχής μας μέσα από το Ν.Π.Δ.Δ. Δυστυχώς σε ανάρτηση τοπικού site βλέπουμε ότι η επιχορήγηση γίνεται επιλεκτικά και ορισμένοι από τους συλλόγους αυτούς είναι ιδιωτικοί και εισπράττουν χρήματα γι’ αυτά που προσφέρουν, κάποιοι άλλοι ίσως δεν είναι και νόμιμοι και θα έπρεπε να ελεγχθούν πριν δοθούν οι επιχορηγήσεις.

ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

Γιατί δεν επιχορηγεί όλους τους συλλόγους του Δήμου μας με το ίδιο ποσό;

Γιατί στην απόφαση του δεν αναφέρεται το ποσό και τι θα προσφέρει στον εκάστοτε σύλλογο;

Γιατί επιχορηγούμε σύλλογο που πληρώνεται μηνιαία από τους μαθητές του; Γιατί να επιχορηγήσουμε την  εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει  ενώ  ζητούνται χρήματα και από τους συμμετέχοντες με σχετικό έγγραφο;

Κρίθηκε αναγκαία η πρόσληψη ενός ατόμου για 2 μήνες με το ποσό των 4.000€ λόγω κατεπειγουσών αναγκών, χωρίς να γίνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου τυχόν ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση.

ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟ.

Κάνετε προσπάθεια για να αναδείξετε τα αρχαία μνημεία της περιοχής μας, παροτρύνοντας συμπολίτες και τουρίστες να τα επισκεφτούν αγνοώντας όμως ότι η πρόσβαση στους αρχαιολογικούς χώρους είναι αδύνατη. Αυτό είναι το πραγματικό σας ενδιαφέρον;;

Σας προσκαλώ τη Δευτέρα να επισκεφτούμε τον χώρο με το αυτοκίνητο σας .

Σας παραθέτω σημερινές  φωτογραφίες από τον μη προσβάσιμο δρόμο προς  τα Κάστρα του Αστακού, που αυτή τη στιγμή γίνεται μόνο με τρακτέρ.

Ο Πρέδρος Τ.Κ Βασιλόπουλου

Πετρονικολός Παναγιώτης

Το άρθρο Π.ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.