Πότε αρχίζει ο εμβολιασμός στους πολίτες,πως κλείνεις ραντεβού!


Μετά τις 20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός ενώ στις 15 θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες ώστε να μπορούν να συμμετέχουν, δήλωσε ο υφυπουργός Ψηφιακης Διακυβερνησης αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς. Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 τόνισε όμως, ότι οι πολίτες μπορούν να εγγραφούν, έως τότε, στην άυλη συνταγογράφηση.

Όπως εξήγησε, από το σύστημα της άυλης συνταγογράφησης, υπάρχει το προνόμιο να τους έρθει αυτομάτως ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό από το 13034, ενημερώνοντας τους πολίτες σε ποιο κέντρο και πότε θα μπορεί να κάνει το εμβόλιο. Το σύστημα μάλιστα, γνωρίζει και τη διεύθυνση των πολιτών και έτσι θα μπορεί να ενημερώνει για τα κατά τόπους εμβολιαστικά κέντρα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στον εμβολιασμό στους υγειονομικούς, τόνισε ότι κάθε νοσοκομείο έχει την κατάσταση του προσωπικού, ξεκαθαρίζοντας ότι το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν εμπλέκεται. «Το υπουργείο Υγείας εποπτεύει τη διαδικασία, εμείς ερχόμαστε μετά τις 15 του μήνα», σχολίασε χαρακτηριστικά.aftodioikisi.gr/

Το άρθρο Πότε αρχίζει ο εμβολιασμός στους πολίτες,πως κλείνεις ραντεβού! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.