Προχωράνε οι διαδικασίες κατασκευής προτομής της Γεωργίας Βασιλειάδου στον ΤΡΥΦΟΥ

              Προχωράνε οι διαδικασίες για το στήσιμο της προτομής, της αείμνηστου ηθοποιού Γεωργίας Βασιλειάδου στο χωριό ΤΡΥΦΟΣ Ξηρομέρου (Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας), στον τόπο που γεννήθηκε. 
      Η Γεωργία Βασιλειάδου, που γεννήθηκε στην Τρύφου ήταν η «ομορφότερη άσχημη» του κινηματογράφου, όπως την αποκαλούσαν και αποτελούσε μαζί με τον Βασίλη Αυλωνίτη και τον Μίμη Φωτόπουλο ένα από τα τρία «ιερά τέρατα» του ελληνικού  κινηματογράφου. 
       Η πρόταση της Επιτροπής, «αγκαλιάστηκε» από όλους τους Ξηρομερίτες και είναι μια οφειλόμενη απόδοσης τιμής στη μνήμη της, αφού φέτος συμπληρώνονται 123 χρόνια από τη γέννηση της ηθοποιού.

Στην ομάδα “Τρύφος – Βούστρι: Το χωριό μας”, η επιτροπή για την κατασκευή προτομής της Γεωργίας Βασιλειάδου, υπογραμμίζει:
           Έχοντας την ευθύνη της υλοποίησης της προτομής της Γεωργίας Βασιλειάδου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο που μας έχει εμπιστευτεί με τα χρήματα του κατά πρώτον, και τους υπόλοιπους φίλους και χωριανούς κατά δεύτερον, ότι τα χρήματα τους είναι στο έργο και ελπίζουμε με το πέρας της δοκιμασίας που βιώνουμε να υλοποιηθεί!………..

Διαβάστε περισσότερα »

Άρθρο από:ΞηρόμεροNews