Προφορικές αναθέσεις της προηγούμενης διοίκησης, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν, να βασανίζουν και να απειλούν τα στρωμένα πλέον οικονομικά του Δήμου. Στο ύψος των 0 € μέχρι τώρα οι προφορικές εργασίες της νέας δημοτικής αρχής.

Προφορικές αναθέσεις από την τέως πρόσφατη διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν, να βασανίζουν και να απειλούν τα στρωμένα πλέον οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου, με χιλιάδες ευρώ να είναι δικαστικά απαιτητά από το ταμείο του.
Υποθέσεις γνωστές σε όλους με επίσημα έγγραφα, που εκκρεμούν δικαστικά, που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν και θέλουμε να το θυμήσουμε και να μην το θάψουμε, γιατί είναι μία δυσάρεστη πραγματικότητα που δεν έχει εκλείψει και απειλεί οικονομικά τον Δήμο και οφείλουμε να το αναφέρουμε και όχι να το αποκρύπτουμε.
Η δημοτική αρχή Τριανταφυλλάκη έχει συμπληρώσει ήδη 2 χρόνια και 6 μήνες που έχει την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου και θέλουμε να επισημάνουμε ένα γεγονός, που προσωπικά το θεωρούμε πολύ σημαντικό. Ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε μία διαταγή πληρωμής από την Δικαιοσύνη για εργασίες, προμήθειες και υπηρεσίες, που να έγιναν με προφορικό τρόπο, όπως κατά κόρον γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..