Πραγματοποιήθηκε η διαβούλευση για την χρήση κτιρίων του Μύτικα. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σαββάτο 26 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, στις 06:00 μ.μ., η διαβούλευση με αντικείμενο την κατάθεση προτάσεων εκ μέρους φορέων και απλών πολιτών, όσον αφορά την τύχη των κτιρίων του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, του παλιού λυόμενου Κ.Υ. Μύτικα και του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος, παρουσία των: Αντιδημάρχου Δ.Ε. Αλυζίας Λευτέρη Κατσαούνη, Αντιδημάρχου Έργων Βασίλη Πολύζου, Αντιδημάρχου Καθαριότητας Παναγιώτη Παληογιάννη, Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Λευτέρη Μάντζαρη, Προέδρου της Κοινότητας Μύτικας Δημήτρη Φάρρου, Τοπικών Συμβούλων Κοινότητας Μύτικα Δημήτρη Παπανικόλα και  Κώστα Τζάλα.
Η διαβούλευση είναι μία διαδικασία, η σαφώς προβλεπόμενη και απαραίτητη, εξόχως δημοκρατική, ώστε αφενός το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μύτικα, να σχηματίσει γνώμη μέσα από τις προτάσεις που θα κατατεθούν και να γνωμοδοτήσει με σχετική του απόφαση και αφετέρου να βοηθηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει την τελική απόφαση.
Αυτή είναι η σωστή διαδικασία και αυτή πολύ ορθά ακολουθήθηκε.
Προς ενημέρωση των κατοίκων και των πολλών ετεροδημοτών του Μύτικα, κατατέθηκαν κατά σειρά οι εξής προτάσεις, όλες ενδιαφέρουσες κατά την γνώμη μας και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω συνοπτικά:

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..