Πολιτικό και στρατηγικό ατόπημα η αντικατάσταση του Διοικητή του Γ.Ν.Ν Μεσολογγίου !


Πολιτικό και στρατηγικό ατόπημα η αντικατάσταση του Διοικητή του Γ.Ν.Ν Μεσολογγίου !
Σε μια κρίσιμη στιγμή που ο εμβολιασμός κατά της Covid 19 είναι στο απόγειο του, με προγραμματισμένα ραντεβού ακόμη και τις Κυριακές, με την διαχείριση των περιστατικών Covid να βρίσκονται σε μια λεπτή και εύθραυστη ισορροπία, ενέσκηψε σαν «κεραυνός εν αιθρία» η είδηση της αντικατάστασης του Διοικητή του Νοσοκομείου μας Πάνου Παπαδόπουλου. Κάτοικος Μεσολογγίου από το 1989 ο Πάνος , με κοινωνική και πολιτική δράση στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης , παρέλαβε πριν τέσσερα χρόνια και δυο μήνες μια νοσηλευτική μονάδα στα πρόθυρα της κατάρρευσης και κατόρθωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξασφαλίσει εργασιακή ειρήνη στους εργαζόμενους και ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Γνωρίζοντας άριστα την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής και χάρη στην μακρόχρονη ενασχόληση του με τα κοινά διατηρούσε άψογες σχέσεις με όλους τους φορείς της πόλης μας .
Χωρίς να θέλω να προδικάσω τις ικανότητες οποιουδήποτε πρόκειται να αντικαταστήσει τον Πάνο Παπαδόπουλο ,εξ άλλου κανένας δεν είναι αιώνιος σε κανένα αξίωμα , θα συνιστούσα στους ιθύνοντες νόες αυτής της απόφασης να επιχειρήσουν μια δεύτερη ανάγνωση πριν προβούν στην επικύρωση της. Θεωρώ ότι στην παρούσα κρίσιμη φάση, οποιαδήποτε αντικατάσταση ενός επιτυχημένου Διοικητή , δεν θα λειτουργήσει προς όφελος του Νοσοκομείου και κατ επέκταση του κοινωνικού συνόλου . Ας περιμένουμε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την διαχείρηση της Πανδημίας και έχουμε χρόνο για αλλαγές !
Άρης Τριβλής
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Πρόεδρος Ι.Σ. Αιτωλοακαρνανίας
Πρόεδρος Π.Τ Ε.Ε.Σ Μεσολογγίου

Το άρθρο Πολιτικό και στρατηγικό ατόπημα η αντικατάσταση του Διοικητή του Γ.Ν.Ν Μεσολογγίου ! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.