Ποιά ήταν η ηθοποιός που “έκλεψε’ την παράσταση στο ρόλο της Ρούλας με το τραντζιστοράκι στην ταινία “Ο Θόδωρος και το δίκανο’


Η κορυφαία της κινηματογραφική παρουσία ήταν στον ρόλο της Ρούλας, της μοντέρνας νεαρής, η οποία, “κατά τον ρουν των γεγονότων”, χορεύει στενό σεντιμεντάλ στα πεύκα με τον Μιχαλάκη (Κώστας Βουτσάς), στην ταινία του 1962 «Ο Θόδωρος και το Δίκανο».Η Αντιγόνη Κουκούλη γεννήθηκε 1932 στην Αθήνα. Πρωτοεμφανίστηκε σε σκηνή σε παιδική ηλικία στους θιάσους της μητέρας της Εύας Μελά και του πατριού της Γ. Κουκούλη.
Εγκαταστάθηκε στην Κύπρο. Το 1954 απέκτησε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηθοποιού ς εξαιρετικό ταλέντο. Από το 1972 έως το 1980 έλαβε μέρος σε 31 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Υπήρξε κυρίως ηθοποιός του θεάτρου.
Η πρώτη της εμφάνιση ήταν το 1956 στον «Ζηλιαρόγατο», στον ρόλο της Κατίνας, της υπηρέτριας του Πότηκαι της Λέλας Αντωνοπούλου.

Το άρθρο Ποιά ήταν η ηθοποιός που “έκλεψε’ την παράσταση στο ρόλο της Ρούλας με το τραντζιστοράκι στην ταινία “Ο Θόδωρος και το δίκανο’ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.