Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο:Κανένας Πολίτης στο έλεος των κατασχέσεων που έρχονται

28.04.2020

Δελτίο Τύπου
Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η εισήγηση της παράταξης Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην πρόοδο σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας.
Αναλυτικότερα, με το πρόταγμα “Κανένας Πολίτης στο έλεος των κατασχέσεων που έρχονται” οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο, εισήγαγαν ως προ ημερησίας διάταξης θέμα στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας, ώστε το συλλογικό όργανο να τοποθετηθεί για το φλέγον θέμα. 
Συνεπής στην προώθηση πολιτικών για την συνταγματική και νομική κατοχύρωση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, η παράταξη μας αναδεικνύει για άλλη μια φορά τον κίνδυνο ξεσπάσματος ενός νέου κύματος πλειστηριασμών. Σε αυτήν την κρίσιμη κοινωνική και οικονομική συγκυρία η κοινωνία, η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να αποτελέσει ισχυρό συμπαραστάτη των αδύναμων πολιτών και της οικογένειας.


Ακολουθεί το πλήρες κείμενο από την εισήγηση του θέματος.
Προς: Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, 

Διαβάστε περισσότερα »

Άρθρο από:ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ