Περισσότερες από 22.350 νέες θέσεις εργασίας πρόκειται να ανακοινωθούν μέσω ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο Δημόσιο.


Περισσότερες από 22.350 νέες θέσεις εργασίας πρόκειται να ανακοινωθούν μέσω ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ήδη από το υπουργείο Παιδείας έχουν προαναγγελθεί 10.500 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών και από το υπουργείο Υγείας, 4.000 μόνιμες προσλήψεις Νοσηλευτών.

Μάλιστα, αναμένονται ακόμα 3.630 προσλήψεις σε ΕΠΟΠ και αστυνομία, 1.566 προσλήψεις στην ΑΑΔΕ και 2.044 προσλήψεις σε Δήμους:

Σε εξέλιξη βρίσκεται και προκήρυξη για 301 προσλήψεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ για τις ανάγκες των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών έτους 2021.

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο και επτά προκηρύξεις του ΑΣΕΠ περισσότερες 500 θέσεις στο Δημόσιο. Μεταξύ των προκηρύξεων που «τρέχουν» βρίσκεται και η προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη 115 υπαλλήλων στο υπουργείο Οικονομικών καθώς και η προκήρυξη για 144 μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ.

10.500 Διορισμοί Εκπαιδευτικών

Μέσα στο 2021 και 2022 αναμένονται μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών , όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από το Υπουργείο Παιδείας. Θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις: 5250 μέσα στο 2021 και 5250 μέσα στο 2022.

Τρόποι Λήψης Μοριοδότησης

Λάβε τη μέγιστη μοριοδότηση, σε προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε Α Βάθμια, Β Βάθμια εκπαίδευση, κρίσεις διευθυντών και υποδιευθυντών αλλά και σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων, οι οποίες αναγνωρίζονται ως ο πλέον ανερχόμενος κλάδος, στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Λάβε έως και 7 μόρια με την κατοχή πτυχίου Αγγλικών, μέχρι και επίπεδο proficiency, σε συνδυασμό με τα 4 μόρια, του πτυχίου της Πληροφορικής. Δες εδώ πως.
Εξασφάλισε μία θέση για συμμετοχή, στις επιμορφώσεις του Πάντειου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ και κατοχύρωσε τη μέγιστη μοριδοτότηση. Δες εδώ πως.

4.000 Νοσηλευτές

Όπως προανήγγειλαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, τον Σεπτέμβριο του 2021 αναμένεται νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού για την περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Αυξημένη μοριοδότηση θα λάβουν οι νοσηλευτές που υπηρέτησαν κατά την πανδημία.

Τρόποι Λήψης Μοριοδότησης

Εξασφάλισε έως και 7 μόρια με την κατοχή πτυχίου Αγγλικών, μέχρι και επίπεδο proficiency, σε συνδυασμό με τα 4 μόρια, του πτυχίου της Πληροφορικής. Δες εδώ πως.
Δύναται να παίξει ρόλο και η κατοχή του γνωστικού αντικειμένου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Δες εδώ πως.

301 Προσλήψεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Πρόσληψη,μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων ενός (301) ατόμων για τις ανάγκες των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών έτους 2021, στην Κεντρική Υπηρεσία και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Στατιστικής (ΠΥΣ) της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), που εδρεύουν ανά την επικράτεια.

Οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσεις και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους έως και την Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021.

Τρόποι Λήψης Μοριοδότησης

Εξασφάλισε έως και 7 μόρια με την κατοχή πτυχίου Αγγλικών, μέχρι και επίπεδο proficiency, σε συνδυασμό με τα 4 μόρια, του πτυχίου της Πληροφορικής. Δες εδώ πως.
Δύναται να παίξουν ρόλο αναγνωρισμένα πιστοποιητικά πανεπιστημιακού επιπέδου. Δες εδώ πώς.

Τα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια, παρέχουν τη δυνατότητα, για απόκτηση επίσημου αναγνωρισμένου πιστοποιητικού, με δια βίου ισχύ.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφόρίες στο www.easy-education.gr

Το άρθρο Περισσότερες από 22.350 νέες θέσεις εργασίας πρόκειται να ανακοινωθούν μέσω ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο Δημόσιο. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.