ΠΑΣΕΚΔΑΠ: ” . μία απολύτως άδικη διάκριση μεταξύ των υποψήφιων μητέρων ..”

 

         Η επιστολή της ΠΑΣΕΚΔΑΠ για την Κ.Υ.Α. της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» 2020-2021, με αποδέκτες τους Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεοδωρικάκο, Υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Λιβάνιο, Υφυπουργό Εργασίας, κα Μιχαηλίδου και κοινοποίηση στο Γραφείο του Πρωθυπουργού αναφέρει:


Αξιότιμες/οι κυρίες/κύριοι,

 

     Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και παιδιών/ατόμων με αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) των Δήμων, αποτελεί πανελλαδικά το μοναδικό πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο εκπροσωπώντας περίπου 2.200 συμβασιούχους εργαζόμενους στα 422 ΚΔΑΠ και 75 ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.
Σε συνέχεια της με αριθμό 379/22.06.2020 επιστολής μας και εν αναμονή της υπογραφής και δημοσίευσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την περίοδο 2020-2021 της συγχρηματοδοτούμενης δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής», στην οποία εντάσσεται και η χρηματοδότηση των δημοτικών Δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, θα θέλαμε να σας καταθέσουμε τις προτάσεις μας, τις οποίες παρακαλούμε να εξετάσετε με τη δέουσα προσοχή.

Α. Διαβάσαμε την αρθρογραφία της Υφυπουργού Εργασίας κας Μιχαηλίδου («Πρώτο Θέμα», 29.06.2020), όπου περιγράφεται το νέο «Παράλληλο Πρόγραμμα» το οποίο θα αφορά στη δυνατότητα χορήγησης «voucher» ΜΟΝΟ για βρεφικούς/παιδικούς σταθμούς σε μητέρες εργαζόμενες του Δημοσίου τομέα.

Διαβάστε περισσότερα »

Άρθρο από:ΞηρόμεροNews