Παραχώρηση όπως ήταν και το αυτονόητο, από την Δημοτική Επιτροπή και το Τοπικό Συμβούλιο Μύτικα, του χώρου του προσωρινού εργοταξίου στον Μύτικα, για το μεγάλο έργο του βιολογικού καθαρισμού Βάρνακα, Κανδήλας και Μύτικα που εκκίνησε. Η απόφαση ήταν κατά πλειοψηφία.

Φωτογραφία αρχείου το έτος 2022, όταν το κοινόχρηστο οικόπεδο ελευθερώθηκε από την χωματερή.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και του Τοπικού Συμβουλίου Μύτικα την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, παρόντος και του Αντιδημάρχου Έργων κ. Βασίλη Πολύζου αποφασίστηκε το αυτονόητο, η παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου στην
εταιρεία ”Μεσόγειος Α.Ε” για προσωρινή χρήση ως εργοταξίου, για το μεγάλο έργο του βιολογικού καθαρισμού Βάρνακα, Κανδήλας και Μύτικα που εκκίνησε. Η απόφαση ήταν κατά πλειοψηφία.
Το θέμα θα έρθει και σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην Δημοτική Επιτροπή καταψήφισε ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης  ”Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια”.
Στο Τοπικό Συμβούλιο Μύτικα καταψήφισε ο κ. Άρης Αποστολάκης, τοπικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη ”Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια”, εναρμονιζόμενος πλήρως με τον επικεφαλή της παράταξης του.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..