Παραμονή Χριστουγέννων του 1960 ο Κλεισθένης απαθανατίζει με τον φακό του τον Δημήτρη Χορν και τον θίασό του να τραγουδούν τα κάλαντα


Παραμονή Χριστουγέννων του 1960 ο Κλεισθένης απαθανατίζει με τον φακό του τον Δημήτρη Χορν και τον θίασό του να τραγουδούν τα κάλαντα στα παρασκήνια του θεάτρου “Κεντρικόν” στην οδό Κολοκοτρώνη στο Σύνταγμα (Δεν υπάρχει σήμερα). Την συγκεκριμένη σαιζόν ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία την κλασική κωμωδία των Σακελλάριου -Γιαννακόπουλου “Αλίμονο στους νέους” η οποία ένα χρόνο αργότερα μεταφέρεται με την ίδια επιτυχία και στον κινηματογράφο. Στην φωτογραφία διακρίνονται (από αριστερά) οι Κώστας Ρηγόπουλος, Σούλα Αθανασιάδου (Η “Μάχη” από την σειρά “Εγκλήματα”), Δημήτρης Χορν, Σπύρος Μουσούρης (Ο “Αγησίλαος” από την ταινία με την χαρακτηριστική ατάκα “Χράτσα χρούτσα με την μασελίτσα μου..”) και κάτω αριστερά οι Βούλα Χαριλάου, Μάρω Κοντού, Σμάρω Στεφανίδου και Μηνάς Χρηστίδης.
ΠΗΓΗ

Το άρθρο Παραμονή Χριστουγέννων του 1960 ο Κλεισθένης απαθανατίζει με τον φακό του τον Δημήτρη Χορν και τον θίασό του να τραγουδούν τα κάλαντα εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.