ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων & Παίδων – Κορασίδων, θα διεξαχθεί από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ξηρόμερο, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ξηρομέρου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας και τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας (Π.Ο. Πατρών)…..


Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δια ζώσης και που θα αναβαθμίσει και διαφημίσει κατά πολύ την περιοχή μας.

Στους αγώνες θα συμμετάσχει και ο Ξηρομερίτης αθλητής της ομάδας του Π.Ο. Πατρών και Πρωταθλητής Ποδηλασίας Κωνσταντίνος Φραίμης.

Η διαδρομή και τις δύο μέρες, Σάββατο και Κυριακή είναι κοινή: Αστακός- Καραϊσκάκη – Βασιλόπουλο – Σκουρτου – Ι.Μ. Λιγοβιτσιου – Φυτείες – Μπαμπίνη – Μαχαιράς – Βασιλόπουλο – Καραισκάκης – Αστακός.

Οι ώρες Σάββατο απόγευμα 17.00 και Κυριακή 10.00, δεν έχουν ακόμα επισημοποιηθεί.

Το διήμερο των αγώνων υπολογίζεται να επισκεφτούν τον δήμο μας αρκετοί αθλητές, παράγοντες του αγωνίσματος και φίλοι του ποιο φιλικού για το περιβάλλον και εναλλακτικού μέσου μετακίνησης.

Αξίζει να το παρακολουθήσουμε.