Παναγιώτης Στάικος : προς ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕWS  Αποκατάσταση της αλήθεια και της αξιοπρέπειας μου από εσάς ή  Μηνύσεις και αγωγές

Παναγιώτης Στάικος : προς ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕWS  Αποκατάσταση της αλήθεια και της αξιοπρέπειας μου από εσάς ή  Μηνύσεις και αγωγές

προς ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕWS

e-mail 1
 
Αγαπητό ΞΗΡΌΜΕΡΟ NEWS
 
 
Επειδή στην προσπάθειά σας να στηρίξετε με πάθος τον κύριο Τριανταφυλλάκη και αυτό είναι δικαίωμα σας, με προσβάλετε σκόπιμα με τα ανώνυμα σχόλια που ανεβάζετε , σας αποστέλλω το υλικό που θα πάρει ο Δικηγόρος μου για την μήνυση και τις αγωγές σε περίπτωση, που δεν δημοσιεύσετε την ανάρτηση που σας έστειλα με το κείμενο στο προηγούμενο email και εάν στο μέλλον συμβεί το παραμικρό .
 
 
Εγώ επιθυμώ φιλικές σχέσεις και όχι δικαστήρια και αγωγές και όπου κάνω λάθος να μου κάνετε και κριτική για το καλό του τόπου μας , αλλά με ευγένεια και όχι με προσβολές.!!!!
 
 
Παναγιώτης Στάικος
e-mail 2
 
 Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS
Επειδή το σχόλιο του 15 Σεπτεμβρίου 2021 – 8:39 π.μ.
* είναι ψευδές και συκοφαντικό , αφού εγώ ποτέ δεν ανέφερα ότι οι υβριστικές και προσβλητικές επιθέσεις του Δημάρχου προς το πρόσωπο μου έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο , αλλά έγραψα ότι έγιναν εντός της Αίθουσας του Δημοτικού και μάλιστα ήταν για την ακρίβεια σε τρία διαφορετικά συμβούλια , όπου στο ένα μου είπε :…..
 
* Αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια έλα εδώ να δεις και εγώ τότε του είπα ντροπή σου και αποχώρησα από το Δημοτικό Συμβούλιο και στο επόμενο συμβούλιο αφού ψήφισα και τα 4 θέματα τον κάλεσα να έρθει τρία μέτρα έξω από την αίθουσα , μέσα σε τρία λεπτά , για να του αποδείξω ότι φοράω παντελόνια και τα έχω ποτίσει με τίμιο ιδρώτα και με αίμα και αφού τον περίμενα 10 λεπτά και δεν ήρθε αποχώρησα από τον τόπο.
 
 
* Την επόμενη φορά που έκανα μια καταγγελία για μαύρα ταμεία και ανέφερα συγκεκριμένους εργάτες , οι οποίοι εργαζόντουσαν ανασφάλιστοι σε κοπή χόρτων και θάμνων του Αστακού , επειδή μου ζήτησε να ανακαλέσω τα περί μαύρων ταμείων , εγώ του είπα πως δεν ανακαλώ και εκείνος με χαρακτήρισε γραφικό και εγώ του απάντησα τροπή σου και σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό .
 
 
* Σε άλλο συμβούλιο ‘’ ίσως το συμβούλιο αυτό να ήταν και με τηλεδιάσκεψη ‘’όταν τον στρίμωξα με μια καταγγελία , μέσα στην παραζάλη του , μου λέει :
 
 
* Ο κύριος Στάικος μέσα στο σαλεμένο του μυαλό και συνέχισε με άλλες κουβέντες .
 
 
* Όταν τελείωσε παίρνω τον λόγο και του λέω σε πολύ αυστηρό ύφος πως αυτές είναι κουβέντες του υποκόσμου ,εκεί που πραγματικά ανήκεις και είσαι ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος της Ελλάδας και είσαι ένας καραγκιόζης και αποχώρησα .
 
 
* Ο/Η Ανώνυμος είπε…
 
 
* ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ.
ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΒΡΙΣΙΕΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΨΕΥΔΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΕΝΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗΚΑΤΕ.
φΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
 
 
15 Σεπτεμβρίου 2021 – 8:39 π.μ.
 
 
Επειδή δεν λέω για άλλη μια φορά ψέματα , όπως αναφέρει αυτός ο συνειδητός συκοφάντης , ο οποίος με τρόπο δόλιο επιχειρεί να με παρουσιάσει ως ψεύτη στην κοινωνία , εσείς ως Blog , που σας είχα στείλει τις καταγγελίες για τις υβριστικές και χυδαίες επιθέσεις του Δημάρχου προς το πρόσωπό μου, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΡΤΉΣΑΤΕ , γνωρίζατε πολύ καλά τι είχα γράψει , οφείλατε να μην το είχατε αναρτήσει αυτό το συκοφαντικό προς το πρόσωπό μου σχόλιο και με βάση τον νόμο έχετε ακεραία την ευθύνη και εάν δεν το αναρτήσετε τώρα ως πρώτο θέμα , γιατί εγώ δεν το είχα αντιληφτεί και μόλις με τώρα πληροφόρησαν και η ανάρτηση αυτή έχει περάσει σε επόμενη σελίδα ζητώ από εσάς, να το αναρτήσετε ως πρώτη ανάρτηση στο Blog σας.
 
 
Σε διαφορετική περίπτωση λυπάμαι ,αλλά θα προβώ σε μήνυση κατά των διαχειριστών του Blog ,μαζί με τα άλλα πολλά ανώνυμα υβριστικά σχόλια , που ανεβάσατε .
 
 
Το ίδιο θα κάνω κάθε φορά ,που θα ανεβάζετε οποιοδήποτε ανώνυμο σχόλιο, το οποίο θα αναφέρετε άμεσα ή έμμεσα υβριστικά ή μειωτικά προς το πρόσωπό μου .
 
 
Αστακός 16/9/2021
Παναγιώτης Στάικος
 
 
πηγή: Ξηρομεροnews

Το άρθρο Παναγιώτης Στάικος : προς ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕWS  Αποκατάσταση της αλήθεια και της αξιοπρέπειας μου από εσάς ή  Μηνύσεις και αγωγές εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.