Παναγιώτης Ηλ. Χολής: Τριακόσιες εξήντα δύο (362) θερμές ευχαριστίες

ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΔΥΟ (362) ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Με την παρούσα επιστολή και τα αιώνια τριαντάφυλλα της φωτογραφίας Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες, χωριανές και χωριανούς που με τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου2023.

Η επιλογή της ψήφου σας προς το πρόσωπο μου, πέρα από τιμητική είναι και άκρως συγκινητική.

Η ψήφος σας αυτή διακρίνεται από αξιακά χαρακτηριστικά που σπάνια τα συναντάς στη σημερινή μας εποχή.

Με εμπιστευτήκατε αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό μου όλα εκείνα τα θετικά και δημιουργικά στοιχεία που θα θέλατε να είχε ο εκπρόσωπος σας στο δημοτικό συμβούλιο.

Με επιλέξατε γι’ αυτό που είμαι πραγματικά ,για τις πολιτικές μου θέσεις ,τις προτάσεις ,την σοβαρότητα και καθαρότητα του λόγου μου, τις αρχές μου, την εργατικότητα ,την αφοσίωση μου στο στόχο, την αξιοπρεπή μου παρουσία και την αγάπη μου για τον άνθρωπο και τον αγαπημένο μου τόπο, αλλά και τον αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα μου σεβόμενος την προσωπικότητα του ψηφοφόρου και το ύψιστο δικαίωμα του να αποφασίζει ελεύθερα την επιλογή του.

Με επιλέξατε επίσης για την επι πέντε χρόνια ανιδιοτελή προσφορά μου στην παράταξη.

Στα μάτια σας αναγνώρισα την αγωνία και τον προβληματισμό σας για τις εξελίξεις και για το στελεχιακό δυναμικό που θα απαρτίζει το νέο δημοτικό συμβούλιο για να υπάρξει μια σωστή, καθαρή και δημιουργική διοίκηση. .

Σας υπόσχομαι ότι θα παραμείνω ο Παναγιώτης που γνωρίσατε και εμπιστευτήκατε σταθερός στις ανθρώπινες αξίες, τα ιδανικά και το σεβασμό στον συνάνθρωπο.

Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να αγαπώ τους συνδημότες μου και τον γενέθλιο τόπο μου έχοντας πάντα στο νου μου αυτή την συνειδητή και συγκινητική τιμή που μου κάνατε να με ψηφίσετε αντιδρώντας έτσι στη εξευτελιστική για την προσωπικότητα του ατόμου, βίαιης αρπαγής και ανταλλαγής της ψήφου του.

Είμαι υπερήφανος για εσάς και από σήμερα θα είστε οι παντοτινές/οι , αγαπημένες/οι μου φίλες/φίλοι, τα αδέρφια μου και δεν θα σας προδώσω ποτέ.

– Συνεχίζουμε δηλώνοντας παρόν στις εξελίξεις.

ΣΗΜ 1. Κατέθεσα μια αυτοδιοικητική πρόταση ενταγμένη στο συμφέρον του τόπου και των πολλών, μακριά από ατομικές συμφεροντολογικές στρατηγικές και επιδιώξεις. Αυτό σε συνδυασμό με την όλη προσωπικότητά μου φόβισε διάφορους παρατρεχάμενους και την ηγεσία και έπρεπε να τσακιστεί .

Το κατάφεραν!!… έτσι νομίζουν, τουλάχιστον…!!

Για όσους όμως τρομοκρατήθηκαν με την πιθανότητα παρουσίας μου στο δημοτικό συμβούλιο, να τους ενημερώσω ότι τον ίδιο φόβο θα έχουν δρώντας από την γνώριμη θέση του ελεύθερα σκεπτόμενου ενεργού πολίτη και μέσα από συλλογικές δράσεις.

Όλα τα άλλα που συνέβησαν θα τα λύσει η Ιστορία…

ΣΗΜ.2 Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον 90χρονο πατέρα μου Ηλία, που καμαρώνει για μένα, αφού είμαι δημιούργημά του, αλλά πικράθηκε πολύ με την εξέλιξη της μη εκλογής μου. Τα αδέρφια μου, τους γαμπρούς μου, την νύφη μου, τις αγαπημένες μου ανιψιές και τα ανίψια μου ,τα ξαδέρφια μου και γενικότερα όλο μου το σοι που στάθηκαν δίπλα μου στηρίζοντας αυτόν το τίμιο και αληθινό αγώνα μου. Τον συνεταίρο μου, στο φυτώριο ,Γιώργο που με στήριξε από όλες τις πλευρές ,ανθρώπινες και επαγγελματικές.

Τέλος να ευχαριστήσω την λατρεμένη μου οικογένεια ,σύζυγο και τα δυο μου παιδιά, που με αγάπη, υπομονή και καρτερία άντεξαν την απουσία μου και στήριξαν την προσπάθεια μου.

«Δεν άλλαξα το σύστημα, αλλά δεν θα με αλλάξει ούτε αυτό…» ΧΡΟΝΗΣ ΜΙΣΙΟΣ

Με παντοτινή αγάπη και σεβασμό
Παναγιώτης Ηλ. Χολής