Πάνος Πετρονικολός:Η Τ.Κ Βασιλόπουλου και ο Πρόεδρος δεν εκβιάζονται.

Η Τ.Κ Βασιλόπουλου στις 19/10/2019 προχώρησε σε διάνοιξη δρόμου εντός του σχεδίου του οικισμού παραπλεύρως του χειμάρρου που διασχίζει το χωριό μας καθώς και στον καθαρισμό αυτού.
Το σύνολο των κατοίκων του χωριού, αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή καθώς εξυπηρετούσε βασικές ανάγκες πρόσβασης στα σπίτια αλλά και στ κτήματα τους.
Δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο..κάποιοι…..πίσω απο την σκιά της ανωνυμίας της νύχτας, προχώρησαν σε δολιοφθορά ρίχνοντας μπάζα στον δρόμο αποκλείοντας την πρόσβαση των κατοίκων.
Πρόσφατα, γνωστός συντοπίτης μας προχώρησε αυθαίρετα σε παρεμβάσεις στον χείμμαρο που διασχίζει το χωριό μας, ρίχνοντας τσιμέντα και φτιάχνοντας αυτοσχέδια γέφυρα.
Δυστυχώς..δεν του αρκούσε αυτό, έριξε τσιμέντο και στον δρόμο κάνοντας απροσπέλαστη την πρόσβαση των κατοίκων στον δρόμο.
Σήμερα σε μια πρωτοφανή και αχαρακτήριστη ενέργεια έδιωξε τα αυτοκίνητα του Δήμου προσπάθησαν να αποκτήσουν την ζημιά που εκείνος είχε προκαλέσει.
Καλουμε την Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Τ.Κ Βασιλόπουλου να ασκήσει κάθε προβλεπόμενη νομική ενέργεια καθώς δεν πρεπει να επιτρέψουμε το χωριό μας να γίνει έρμαιο τέτοιων συμπεριφορών.

Η Τ.Κ Βασιλόπουλου και ο Πρόεδρος δεν εκβιάζονται.

Το άρθρο Πάνος Πετρονικολός:Η Τ.Κ Βασιλόπουλου και ο Πρόεδρος δεν εκβιάζονται. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.