Πάλαιρος: 45 μέρες διαρροή λυμάτων στο πιο τουριστικό σημείο

Το τελευταίο διάστημα αρκετοί αναγνώστες, μας στέλνουν μηνύματα σχετικά με νερά-λύματα που βλέπουν σε καθημερινή βάση στην Πάλαιρο, δίπλα στη θάλασσα, στη θέση ‘’καρνάγιο’’. Σε εκείνο το σημείο διέρχεται ο κεντρικός αγωγός του Βιολογικού αγωγού της Παλαίρου που καταλήγει στο εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων. Πιθανότατα τα νερά-λύματα να προέρχονται από τον συγκεκριμένο αγωγό μιας και από το συγκεκριμένο σημείο δεν διέρχεται κάποιο άλλο δίκτυο ύδρευσης.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι η διαρροή στο συγκεκριμένο σημείο είναι τουλάχιστον 45 ημέρες, μέσα στην καρδιά της καλοκαιρινής σεζόν και οι υπεύθυνοι του Δήμου είτε θεωρούν ότι τα νερά-λύματα στη θάλασσα είναι κάτι αμελητέο και ασήμαντο!

Κύριοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έχετε εκλεγεί σε θέσεις ευθύνης, έφτασε η ώρα να το εμπεδώσετε, η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει και μαζί με αυτή έχει τελειώσει και η πολίτικη του καφενείου, του χαμόγελου, της χειραψίας και των selfie στα social media

Αναλάβετε της ευθύνες, έστω και έξι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας!

Το άρθρο Πάλαιρος: 45 μέρες διαρροή λυμάτων στο πιο τουριστικό σημείο εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – Xiromeropress.gr.