Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών στο Νηπιαγωγείο Αστακού

Μια εντυπωσιακή παράλληλα δε και ξεχωριστή εμπειρία ζήσαμε χθες κατά την επίσκεψη μας στο Νηπιαγωγείο Αστακού από πενήντα περίπου μικρούς φίλους. 

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών δια του πρόεδρου του Χρήστου Μπόνη, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Μπαμπούρης κατά την είσοδό τους στον χώρο του νηπιαγωγείου ήρθαν “αντιμέτωποι” με τους λιλιπούτειους μαθητές και τις δασκάλες τους, οι οποίοι μας υποδέχτηκαν με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές, λίγα λεπτά πριν πάρουν το πολυπόθητο Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα τους προσέφερε ο Σύλλογός μας (σημ. για δεύτερη συνεχή χρόνια πραγματοποιείται η συγκεκριμένη εκδήλωση) τα οποία προέρχονταν από την ευγενική χορηγία της μεγάλης Ελληνικής επιχείρησης (εταιρείας) παιχνιδιών Desyllas group η οποία πάντα στέκεται αρωγός στην όλη μας προσπάθεια τα δυο τελευταία χρόνια.

Η χαρά στα παιδικά τους πρόσωπα παράλληλα με την αδημονία της στιγμής που θα τα έχουν στα χεριά τους ήταν κάτι το συγκλονιστικό.

Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για όλες τις μικρές ηλικίες που Χριστουγεννιάτικο δώρο θα έρθει στα χέρια τους. Εμπειρίες που όλοι μας έχουμε περάσει και ζήσει σε πιο παλιές εποχές.

Παράλληλα δε άκρως συγκινητική ήταν και η στιγμή που τρία πανέμορφα αγγελούδια επιλεγμένα από όλη την παρέα μας έδωσαν σαν αντί δώρο από ένα άλμπουμ με ζωγραφική όλων των παιδιών, ένα πανέμορφο ημερολόγιο και ένα κομψοτέχνημα χειρογραφιάς.

Εξαιρετικά εντυπωσιακές αλλά και συγκινητικές εικόνες και στιγμές όλες αυτές που διαδραματίστηκαν δίνοντας την αφορμή, το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση στον Σύλλογο Αστακιωτών να συνεχίσει το έργο του.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

Για μια ακόμη φορά εκφράζουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη μας στον κ. Αντ. Δεσύλλα (Desyllas group) καθώς και στον κ. Χρ. ΤΖΑΦΟΛΙΑ, Γεν. Διευθυντή της εταιρείας. που χωρίς την δική του συμβολή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η εξαιρετική αυτή εκδήλωση.

Θερμέςς ευχαριστίες στον Νίκο Χολή τον Αστακιώτη φωτογράφο που μας προσέφερε το φωτογραφικό υλικό.