Ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας [ΠΑΝ.ΣΥ.] κ. Παναγιώτης Χολής, μιλάει στην “Εμπεσιώτικη Φωνή”.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Μας εστάλη από τον Σύλλογο Εμπεσιωτών στην Αθήνα ”ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ”, το φύλλο 187 & 188 της εφημερίδας ”Εμπεσιώτικη Φωνή” που εκδίδουν επί 32 χρόνια. Εκεί περιέχεται μία πολύ ενδιαφέρουσα, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, του συμπατριώτη μας Προέδρου της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ.) κ. Παναγιώτη Ηλ. Χολή, την οποία την βρήκαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σας προτείνουμε να την αναγνώσετε.
—————————–
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΠΑΝ.ΣΥ. (Τριτοβάθμιο όργανο των Πατριδοτοπικών, Ομοσπονδιών και Συλλόγων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας στην Αθήνα) απάντησε στα παρακάτω ερωτήματα:
Ερώτηση: κ. Χολή, θέλουμε να μας πείτε λίγα λόγια για εσάς, α) καταγωγή, β) Εργασία, γ) ο Σύλλογος και η Ομοσπονδία που προέρχεστε και δ) πόσα χρόνια υπηρετείτε το πολιτιστικό κίνημα;
Απάντηση: Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση να κάνουμε τούτη τη συνέντευξη. Είναι τιμή μου που οι σπουδαίες και πολύχρονες εφημερίδες σας θέλησαν να με φιλοξενήσουν ως Πρόεδρο της ΠΑΝ.ΣΥ.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..