Ο Πατέρας Ι. Βάθης απάντησε στον Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Πατέρας Ιωάννης Βάθης απαντά στα όσα ανέφερε με την επιστολή του ο Ιεροκήρυκας της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Αναφέρει ο πατέρας Ιωάννης:

«Στο Ιράν της Ευρώπης!

Δεν θα απαντήσω σε τίποτα στον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Απλά θέλω να ρωτήσω εάν στο Ιράν της Ευρώπης που ζούμε υπάρχει κανένας εισαγγελέας διαθέσιμος γιατί η Ελλαδική Εκκλησία σιωπά και ο Ιεροκήρυξ έχει άμβωνα και οδηγεί το κόσμο στην απόγνωση και στο θάνατο!!!!

Ένα θα ξαναπώ!!! Όποιος είναι αρνητής της επιστήμης, αντιεμβολιαστής, τι δουλειά έχει όταν ασθενήσει από Covid στη Μ.Ε.Θ. και μάλιστα του «Ευαγγελισμού» ή του «Σωτηρία» την ώρα που ο απλός κόσμος πεθαίνει σε κοινούς θαλάμους;;;

Οι ψευτοομολογητές που διχάζουν το κόσμο έχουν το δικαίωμα όταν ασθενούν να παραμένουν στα σπίτια τους προσευχόμενοι και να περιμένουν τον Κύριο τους, τι φοβούνται; δεν του έχουν εμπιστοσύνη;;

Δεν έχουν όμως το δικαίωμα, είναι ανήθικο να αρπάζουν τις θέσεις στις Μ.Ε.Θ. από αναγκεμένους όπως ο κρεοπώλης του Αγρινίου που μάλλον ήταν παιδί ενός κατώτερου Θεού!!!!!

Κρείττον του λαλείν το σιγάν!»

Το άρθρο Ο Πατέρας Ι. Βάθης απάντησε στον Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.