Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Παπαδάκη – Έξαλλος ο δημοσιογράφος (Video)


Ο Αλέξης Κούγιας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή στον ΑΝΤ1 του Γιώργου Παπαδάκη κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση να προφυλακιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την πολύωρη απολογία του, o εκνευρισμός του ήταν πολύ ισχυρός και λίγο μετά τη σύνδεσή του ο γνωστός ποινικολόγος το τηλέφωνο.

Αρχικά αρνήθηκε να σχολιάσει την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως, λέγοντας πως η δικαιοσύνη «είναι το σπίτι μου». Ακολούθησε μια βροχή ερωτημάτων με τον κ. Κούγια να ζητά να του δοθεί χρόνος και λίγο μετά έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε:

«Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο. Είστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση. Εσείς θέλετε να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε. Να κάνετε μονόλογο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και είμαι υποχρεωμένος να θέσω ερωτήματα και να κάνω την δουλειά μου. Δεν έκανα χαρακτηρισμούς, ήθελα απλά να ρωτήσω αν συνωμοτεί όλος ο κόσμος σ’ αυτή την υπόθεση κατά του πελάτη σας. Όταν αποδέχεστε μία συζήτηση με ερωτήσεις-απαντήσεις δεν μπορεί να κάνετε μονόλογο. Έχουμε σεβασμό στο πρόσωπό σας αλλά θέλουμε και εμείς σεβασμό. Δεν πειράζει, ότι έκλεισε το τηλέφωνο εμένα με κάλυψε.»

Το βίντεο από την εκπομπή

Την Τετάρτη, ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε να μιλήσει για την υπόθεση Λιγνάδη στην Κατερίνα Καινούργιου και ενώ απαξίωσε την δικογραφία, έκλεισε το τηλέφωνο ενοχλημένος τα ερωτήματα της παρουσιάστριας. Μετά από το σχόλιο της παρουσιάστριας πώς το αν είχε ή όχι η μάρτυρας είχε παράλληλη σχέση με τον εντολέα του και τον σύντροφό της δεν αφορά τη δημόσια συζήτηση..topontiki.gr

Το άρθρο Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Παπαδάκη – Έξαλλος ο δημοσιογράφος (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.