Ο Κένταυρος Αστακού σε φιλικό παιδικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στη Πάτρα

Μια ακόμη Κυριακή αφιερωμένη στους μικρούς μας αθλητές!!!

Αυτή τη φορά σταθμός μας ήταν το φιλικό παιδικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο που διεξήχθη στο κλειστό Στάδιο της ΕΑΠ ΠΑΤΡΑΣ την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το οποίο διοργάνωσαν με επιτυχία οι σύλλογοι ΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ και ΑΓΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ τους οποίους ευχαριστούμε για την πρόσκληση.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε με τους μικρούς του αθλητές με σκοπό να πάρουν τα πρώτα αγωνιστικά τους βήματα. Όπως αποδείχτηκε συνδύασαν αυτά με ωραία απόδοση, με όρεξη για αγώνα, με χαμόγελα και βεβαίως με επιβράβευση, περνώντας τα συγχαρητήρια και το μετάλλιο τους, το οποίο ευχόμαστε να αποτελέσει την αρχή ενός όμορφου ταξιδιού στο αγαπημένο τους ολυμπιακό άθλημα…!!

Συγχαρητήρια στον Θοδωρή, Δημήτρη, Κωνσταντίνο, Στάθη, Λάμπρο, Κωνσταντίνο, Φαίδρα, Στέλλα και Μαρία για την μαχητικότητα και την απόδοσή τους..

Πολλά συγχαρητήρια στον Αθλητή ΔΟΥΡΟΥΚΗ Ζώη ο οποίος σε ρόλο βοηθού κατεύθυνε με τον καλύτερο τρόπο τους μικρούς μας αθλητές..!!

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός μας ή πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ όπου οι μικροί αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ θα αγωνιστούν την 5 Ιουνίου 2022 στο 9ο BABY CUP ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διοργανώνει ο ΑΓΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ..!