Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας συμμετείχε δυναμικά στο τριήμερο συνέδριο και στην παράλληλη τριήμερη αθλητική έκθεση στην Πάτρα, #Sport_hubexpo,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας συμμετείχε δυναμικά στο τριήμερο συνέδριο και στην παράλληλη τριήμερη αθλητική έκθεση στην Πάτρα, #Sport_hubexpo, στις 8-10 Απριλίου, για το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό», που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος».Τον δήμο μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κος Καλαντζής Ανδρέας,με τον Πρόεδρο της Τ.Κ Βόνιτσας κο Χασακή Χρήστο. Σε έναν δημιουργικό διάλογο για το μέλλον του αθλητισμού το περίπτερό μας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα τρία μεγάλα αθλητικά έργα που αφορούν τον δήμο μας. Το έργο με τίτλο «Ολοκλήρωση Αθλητικών Υποδομών Βόνιτσας Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» και προϋπολογισμού 1.275.000€, το έργο με τίτλο «Δημιουργία Αθλητικού Κέντρου Παλαίρου του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας» συνολικού προϋπολογισμού 600.000€, καθώς και για το καταδυτικό πάρκο της κοινότητας Πογωνιάς .Το εκθεσιακό μας περίπτερο μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν βουλευτές,ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ κος Θανάσης Παπαδόπουλος ,ο Δήμαρχος Πατρέων κος Κώστας Πελετίδης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Γιάννης Τριανταφυλλάκης,ο Δήμαρχος Ήλιδας κος Γιάννης Λυμπέρης,ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου κος Καψάλης Παναγιώτης,ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κος Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Κ.Α. κος Κωνσταντίνος Χαλιόρης, που τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα .Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας στέκεται πάντα αρωγός σε οποιαδήποτε κίνηση αφορά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Επενδύουμε καθημερινά στον αθλητισμό έχοντας δημιουργήσει και συνεχίζοντας να δημιουργούμε χώρους άθλησης για την νέα γενιά, με σημείο αναφοράς το ανοιχτό στάδιο Βόνιτσας, το οποίο αποτελεί μέρος ενός μεγάλου αθλητικού κέντρου και είναι ένα κόσμημα για τον Δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή. Τέλος έχουμε ολοκληρώσει ήδη την μελέτη που αφορά την δημιουργία πεζοπορικών, ορειβατικών, ποδηλατικών και αναρριχητικών διαδρομών σε όλο το φάσμα του Δήμου μας, έτσι ώστε να συμβάλουμε στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας.
Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας.

Το άρθρο Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας συμμετείχε δυναμικά στο τριήμερο συνέδριο και στην παράλληλη τριήμερη αθλητική έκθεση στην Πάτρα, #Sport_hubexpo, εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.