Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης επισκέφτηκε τους Δήμους Αμφιλοχίας, Ακτίου-Βόνιτσας και Ξηρομέρου (εικόνες)

Τους δήμους  και τους δημάρχους Αμφιλοχίας, Ακτίου-Βόνιτσας και Ξηρομέρου ,επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Λάμπρος Δημητρογιάννης για να παραδώσει τα Τοπικά Σχέδια Κλιματικής Αλλαγής
Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης αναφέρει χαρακτηριστικά :
 «Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ τους Δήμους Αμφιλοχίας, Ακτίου-Βόνιτσας και Ξηρομέρου, όπου  παρέδωσα στους Δημάρχους τα Τοπικά Σχέδια Κλιματικής Αλλαγής.
Παρέχουμε πλέον στους δήμους μας,όλα τα απαραίτητα δεδομένα για τις επερχόμενες επιπτώσεις, όπως και τα προτεινόμενα μέτρα και δράσεις.
Διευκολύνουμε στο μέγιστο τις προσπάθειες των δήμων να αντιμετωπίσουν επαρκώς τις δυσχέρειες του μέλλοντος, προασπίζοντας τις τοπικές κοινωνίες σε τομείς όπως η γεωργία, ο τουρισμός, η δημόσια υγεία, το περιβάλλον, οι παράκτιες χρήσεις και η ποιότητα ζωής.
Είμαστε η μόνη Περιφέρεια στη χώρα που παρέχει ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο, με το οποίο οι τοπικές κοινωνίες θα αξιοποιήσουν τους νέους πόρους!»
  

Το άρθρο Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης επισκέφτηκε τους Δήμους Αμφιλοχίας, Ακτίου-Βόνιτσας και Ξηρομέρου (εικόνες) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.