ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΩΠΑΣΑΝ, Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΡΘΕ! ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ


Σημαντική ημέρα για τον π Δημήτριο Λουπασάκη των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Έκλεισε τα 62 του χρόνια και χιλιάδες ήταν αυτοί που προσήλθαν για να του ευχηθούν.

Ανάμεσα σε αυτούς που έτρεξαν στον Λυκαβηττό, βρέθηκαν χθες και κλιμάκιο Ιερών Μονών του Αγίου Όρους. Οι Αγιορείτες έφεραν δώρο στον π Δημήτριο μια εικόνα της Παναγίας του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ από το Πρωτάτο ενώ τον προσκάλεσαν να επισκεφθεί το Άγιον Όρος.

Ο ίδιος ο π Δημήτριος ανέφερε για το θέμα.

Έχει κληθεί ο Τίμιος Σταυρός να πάει στο Άγιον Όρος και θα πάει στα μοναστήρια που τον έχουν καλέσει. Ήρθαν κλιμάκια Μοναστηριών και είπαν ότι θα ήθελαν να κάνουν αγρυπνία στον Τίμιο Σταυρό και οι πατέρες είναι μαζί μας και εύχονται για όλους εμάς ενώ μου έφεραν δώρο την εικόνα της Παναγίας ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ.

Ευχαριστώ όλους τους Πατέρες και τους Πατριάρχες που εύχονται για το πρόσωπο μου και για όλους τους πατέρες εδώ στους Αγίους Ισιδώρους.

Είναι η δεύτερη φορά που πάω στο Άγιο Όρος, είχα πάει μόνο για να δω τον Άγιο Παίσιο.

ΠΗΓΗ Καραγιάννης Ανδρέας
.ekklisiaonline.gr/

Το άρθρο ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΩΠΑΣΑΝ, Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΡΘΕ! ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.