Οι σκύλοι και οι γάτες στην υπηρεσία φύλαξης των οικιακών Απορριμμάτων και ουχί των ογκωδών αντικειμένων του Δήμου Ξηρομέρου .!!!


Έγινε και αυτό .!!!
Οι σκύλοι και οι γάτες στην υπηρεσία φύλαξης των οικιακών Απορριμμάτων και ουχί των ογκωδών αντικειμένων του Δήμου Ξηρομέρου .!!!
Στην Νέα Μέθοδο Αποκομιδής , η οποία φέρει την σφραγίδα και την υπογραφή του <<νέου – τρομάρα σας για νέο >> των απορριμμάτων συμμετέχουν και οι σκύλοι μήπως και σημειωθεί καμία τοιαύτη κλοπή .!!!
Όλοι οι κάδοι σε ολόκληρο τον Δήμο Ξηρομέρου παραμένουν ξέχειλοι από οικιακά απορρίμματα και έτσι οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να τα εναποθέτουν γύρω από τους κάδους απορριμμάτων .
Όσο για το πάρκο –ζούγκλα που σε 4 ημέρες έχουμε Μεγάλη Εβδομάδα , παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κυρία Αρετής Γριτσίπη, οι οποίες όμως φαίνεται ,πως πέφτουν στο κενό , αφού απευθύνονται εις ώτα μη ακουόντων , θυμίζει όχι πάρκο της Πρωτεύουσας του Δήμου , αλλά δασύ λιβάδι ικανό να εκθρέψει για μήνες αρκετές στάνες .
<<Θερμά συγχαρητήρια>> στην Δημοτική <<μας>> Αρχή.!!!!
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του κυρίου Δημάρχου .!!!
Αυτό λέγεται Μέγα κατόρθωμα .!!!
Αστακός 21/4/2021
Εκ του Γραφείου της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Το άρθρο Οι σκύλοι και οι γάτες στην υπηρεσία φύλαξης των οικιακών Απορριμμάτων και ουχί των ογκωδών αντικειμένων του Δήμου Ξηρομέρου .!!! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.