ΟΑΣ Αιτ/νίας: Συλλαλητήριο στο Μεσολόγγι και μπλόκο στη Βόνιτσα – Κάλεσμα αγροτών και κτηνοτρόφων για μαζική συμμετοχή

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

– ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ 30 ΓΕΝΑΡΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, 11π.μ.
– ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΠΛΟΚΟΥ, ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΒΟΝΙΤΣΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 11:30π.μ.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού, να συμμετέχουν μαζικά τόσο στο συλλαλητήριο στο Μεσολόγγι στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Τρίτη 30 Γενάρη, στις 11 πμ, όσο και στο ραντεβού για στήσιμο μπλόκου, στη διασταύρωση Βόνιτσας-Λευκάδας, την Τετάρτη 31 Γενάρη, στις 11:30 πμ.

Ο αγώνας των αγροτών και κτηνοτρόφων στο νομό φουντώνει, γιατί τα προβλήματά μας είναι μεγάλα. Ελπιδοφόρο είναι ότι πρωτοστατούν οι Αγροτικοί και Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι του νομού μας, με συζητήσεις, περιοδείες, επαναλαμβανόμενες συσκέψεις, για την οργάνωση των κινητοποιήσεων μας, για τη συνέχιση του αγώνα και με στήσιμο μπλόκων, παντού!

Η κυβέρνηση διάλεξε την τρομοκράτηση και την καταστολή και όχι να απαντήσει στα οξυμένα μας προβλήματα, που ακουμπάνε κάθε κτηνοτρόφο και αγρότη, από τις χαμηλές τιμές, τις μηδαμινές έως ανύπαρκτες αποζημιώσεις από καταστροφές, το μεγάλο κόστος παραγωγής, τη μείωση του εισοδήματός μας, από τις περικοπές στις ενισχύσεις-επιδοτήσεις που επιβάλλονται με την νέα ΚΑΠ της ΕΕ κλπ.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, να φεύγει η παραγωγή μας από το χωράφι, σχεδόν τσάμπα και να φθάνει στο ράφι πανάκριβα, αφορά τον κάθε εργαζόμενο, τον κάθε καταναλωτή, που ενώ βλέπει ότι προϊόντα υπάρχουν, να μην μπορεί να τα αγοράσει.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, αυξάνουμε την αγωνιστική πίεση προς την κυβέρνηση, ώστε να αναγκαστεί να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας.

Η ικανοποίηση των αιτημάτων μας, είναι η μόνη διέξοδος για μας!