“Ξηρόμερο Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια”: Τέλος στην τοξικότητα στο Δήμο Ξηρομέρου με απόφαση της Δικαιοσύνης!

Τέλος στην τοξικότητα στο Δήμο Ξηρομέρου με απόφαση της Δικαιοσύνης!

Τέλος στην τοξικότητα έβαλε σήμερα το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, το οποίο με την υπ’ αριθμόν 6/2023 Απόφαση επικύρωσε τη συμμετοχή του Συνδυασμού μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Οι μάσκες έπεσαν και οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν οικτρά που επί μία εβδομάδα, μιλούσαν με βεβαιότητα, για αποκλεισμό του Συνδυασμού μας από τις επερχόμενες εκλογές.

Και αυτό χωρίς να έχουν καμία τέτοια αρμοδιότητα και πολύ περισσότερο χωρίς να γνωρίζουν τα στοιχεία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που κατέθεσε ο Συνδυασμός μας στο καθ’ ύλην αρμόδιο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου. 

 
Οι συκοφάντες – παρατρεχάμενοι της Δημοτικής Αρχής απέτυχαν στην προσπάθειά τους να κρατήσουν ομήρους το Δήμο και τους Ξηρομερίτες για μια ακόμα πενταετία.

Οι συμπολίτες μας δεν εκβιάστηκαν και δεν εκβιάζονται και είναι έτοιμοι να δώσουν την απάντησή τους στις 8 Οκτωβρίου.

Αυτή τη φορά δεν θα είναι τα θύματα της τοξικότητας, της αλαζονείας, της έπαρσης και της έλλειψης πολιτικού πολιτισμού, στοιχεία που χαρακτηρίζουν και διακατέχουν τους ασκούντες την τελευταία τετραετία την εξουσία στο Δήμο μας.

Ο Συνδυασμός μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» κρατήθηκε μακριά από τον βρώμικο και χυδαίο πόλεμο, που κάποιοι εξαπέλυσαν εναντίον του με ψευδείς και χαλκευμένες ειδήσεις.

Κράτησε την ψυχραιμία του, σεβάστηκε θεσμούς και Δικαιοσύνη και δεν ακολούθησε τον κατήφορο των αντιπάλων του.

Οι Ξηρομερίτες έχουν, πλέον, τη δυνατότητα να αντιληφθούν ποιοι σέβονται θεσμούς, Αρχές, Νόμους και υιοθετούν τον πολιτικό πολιτισμό, και ποιοι είναι οι αδίστακτοι που χρησιμοποιούν κατάπτυστους τρόπους και μεθοδεύσεις, προκειμένου να διατηρήσουν καρέκλες και officia, μαζί με όλα αυτά που συνοδεύουν τα αξιώματα.

Τους παραδίδουμε στην κρίση των Ξηρομεριτών και εμπιστευόμαστε τους συμπολίτες μας.

Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας.