“Ξηρόμερο Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια”: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο ποιοτικό, ένα ψηφοδέλτιο Νίκης, Προοπτικής και Ελπίδας για τον Δήμο μας

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, με πληθωρική και ενθουσιώδη συμμετοχή συμπολιτών μας στο Δημαρχείο Ξηρομέρου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος της Παράταξης μας Αλέξανδρος Σάββας:

· Παρουσίασε το Ψηφοδέλτιο μας.
· Στην ομιλία του Αναφέρθηκε στο μείζον θέμα του Πόσιμου νερού στο Ξηρόμερο.
· Στο βιολογικό καθαρισμό Αστακού.
· Τα σφαγεία.
· Στο χωροταξικό.
· Τον βιολογικό Μύτικα -Κανδήλας.
· Το Πλατυγιάλι.
· Την οδοποιία. Έργα που παραμένουν σε εκκρεμότητα

Επεσήμανε ότι θα είναι Δήμαρχος όλων των Ξηρομεριτών και δεν θα διαχωρίζει τα χωριά με το αν ο πρόεδρός τους εξελέγη με κάποιον άλλον Συνδυασμό και όχι με τον δικό του.

Υποσχέθηκε ότι θα περιορίσει τις απευθείας αναθέσεις στις απολύτως, εκ του Νόμου απαραίτητες και ότι ο ίδιος θα ελέγχει τη διαχείριση και του τελευταίου ευρώ των Δημοτικών Κονδυλίων.

Τόνισε δε ότι το το κυβερνητικό πρόγραμμα της Παράταξης θα δοθεί στη δημοσιότητας, τις αμέσως επόμενες ημέρες και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε κάθε λεπτομέρεια τους σχεδιασμούς και τα έργα, που θα γίνουν, κατά προτεραιότητα, στο Δήμο την πενταετία 2024-2028.

Ο Αλέξανδρος Σάββας στο τέλος της ομιλίας του δεσμεύτηκε ότι ο μισθός του, ως Δημάρχου, θα κατατίθεται στο Ταμείο του Δήμου και δεν θα εισπράττεται από τον ίδιο.

ότι ο ίδιος δεν αποβλέπει στο οικονομικό όφελος από τη ενασχόλησή του με τα Δήμο ενώ τονώνει την πεποίθηση των πολιτών ότι όλοι δεν είναι το ίδιο.

Ότι υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με τα δημοτικά αποβλέποντας στην επαγγελματική τους αποκατάσταση και στη διασφάλιση παράνομου πλούτου και κάποιοι, που είναι έτοιμοι να προσφέρουν ότι μπορούν για να πάει ο τόπος ένα βήμα μπροστά.

Οι πολίτες του Ξηρομέρου αντιλαμβάνονται πλέον ότι υπάρχουν οι τοπικοί ”ευεργέτες”’

Στο χέρι τους είναι να αποφασίσουν, για το πως θα πορευθεί ο Δήμος τα επόμενα χρόνια…

Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας.