“Ξηρόμερο. Δύναμη Ελπίδας”: Οι πολίτες του Ξηρομέρου αποφάσισαν ότι επόμενος Δήμαρχος Ξηρομέρου θα είναι πάλι ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Σε μία μοναδική συγκέντρωση στον Αστακό, σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, παρουσία πλήθους πολιτών του Ξηρομέρου, ο νυν Δήμαρχος Ξηρομέρου, εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μετέδωσε με σαφήνεια το μήνυμα του, ότι ο Δήμος Ξηρομέρου την 8η του Οκτώβρη, η νέα σελίδα που άνοιξε το 2019 στον Δήμο Ξηρομέρου, θα συνεχιστεί, με όραμα, σχέδιο, δουλειά, χρηστή διοίκηση, μετρήσιμο έργο, αποτέλεσμα.
Οι πολίτες έχουν πλέον αποφασίσει. Με την μεγαλειώδη παρουσία τους, με ενθουσιασμό, χαμόγελα και παλμό, ζήτησαν από τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν το πετυχημένο έργο τους, γιατί αυτό αξιολογείτε θετικά. Τους ζήτησαν να συνεχίσουν και να φέρουν κι άλλο οξυγόνο και άπλετο φως στον Δήμο Ξηρομέρου, που στο πρόσφατο παρελθόν ήταν στο φάσμα της χρεοκοπίας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες για την συγκλονιστική τους παρουσία στην εκδήλωση μας και επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που παρουσίασαν και προλόγισαν τον υποψήφιο Δήμαρχο μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό: