Ξεκίνησε η δημοπράτηση των σημαντικότατων για την αναπτυξιακή προοπτική 18 μελετών του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, προϋπολογισμού 418.850,17 €. Μοναδική ευκαιρία για την ανάπτυξη του θαλάσσιου μετώπου του Μύτικα, αλλά και για τη σωτηρία του οικισμού. Η περίπτωση της μαρίνας της γειτονικής Παλαίρου και οι αλήθειες για αυτήν.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι ξεκίνησε η δημοπράτηση των σημαντικότατων για την αναπτυξιακή προοπτική, 18 μελετών του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, προϋπολογισμού 418.850,17 €. Στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου που θα γίνει Δευτέρα 15 Μαΐου, καθορίζονται οι απαραίτητες Επιτροπές Διαγωνισμού και η Διακήρυξη του Διαγωνισμού θα αναρτηθεί στο site του Δήμου Ξηρομέρου, για να υποβάλλουν μελετητικά γραφεία τις προσφορές τους.
Αναφερόμαστε στην κατά πολύ μεγαλύτερη χρηματοδότηση από τα υπόλοιπα 4 Λιμενικά Ταμεία του Νομού Αιτ/νίας – πλην Ναυπάκτου (Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Αμφιλοχίας και Ακτίου – Βόνιτσας), την οποία εξασφάλισε το μικρότερο σε μέγεθος Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με αριθμό πρωτοκόλλου έγκρισης 63887/02-10-2020, με τίτλο: «Αναβάθμιση Υποδομών των Λιμένων Αστακού και Μύτικα στο Δήμο Ξηρομέρου» και συνολικό προϋπολογισμό 418.850,17 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..