Ναυτεμπορική: Έξι ενδιαφερόμενοι στην κούρσα διεκδίκησης για την Avramar.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Η γνωστή και συνηθισμένη ιστορία για τον συγκεκριμένο κλάδο, επαναλαμβανόμενη για πολλά χρόνια. Μη βιώσιμες οικονομικά επιχειρήσεις, κόκκινα δάνεια, κεφαλαιακή στενότητα, αλλαγή ιδιοκτητών, κούρεμα δανείων, νέες χρηματοδοτήσεις, νέες επιδοτήσεις, νέες αισιόδοξες και διθυραμβικές ανακοινώσεις για τον νέο leader στις ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες με πληρωμένες καταχωρήσεις στα ΜΜΕ και ο αέναος κύκλος συνεχίζεται, με τους Ευρωπαίους πολίτες να πληρώνουν ιδιωτικές επιχειρήσεις όχι γι αυτό καθ’ αυτό το προϊόν που παράγουν, αλλά για άλλα πράγματα.

———————-

Της Δανάης Αλεξάκη.
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 16:10
Διαψεύστηκαν τα απαισιόδοξα σενάρια που έκαναν λόγο για οριακή ή ακόμα και για μηδενική συμμετοχή – Ποιοι έδωσαν το παρόν στη φάση των μη δεσμευτικών προσφορών.
Στους έξι τοποθετούν οι πληροφορίες της «Ν» τους ενδιαφερόμενους που συμμετείχαν στο πρώτο μέρος της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση του ομίλου της Avramar, του ισχυρότερου παίκτη στην εγχώρια ιχθυοκαλλιέργεια που προέκυψε από την συγχώνευση των εταιρειών: Ανδρομέδα, Νηρέας και Σελόντα.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..