Νίκος Καραπάνος: Πληρότητα συνδυασμού «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Ξανά Μπροστά!» στο Μεσολόγγι

Αγαπητοί μου συμπολίτες


Όπως ασφαλώς έχετε ενημερωθεί ο συνδυασμός «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Ξανά Μπροστά!» έχει ολοκληρώσει την α΄ φάση της συγκρότησής του και πλέον είναι ο μοναδικός που καλύπτει την απαιτούμενη πληρότητα για κάθοδο στις εκλογές του Οκτωβρίου……..

Η αποδοχή της προγραμματικής μου πρότασης από μια πλειάδα συμπολιτών μας αποτελεί κινητήριο δύναμη, για τη διεύρυνση του το επόμενο διάστημα.

Κάτι, άλλωστε, που γίνεται σε κάθε σημείο του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου καθημερινά.

Αφορμή, όμως, για την σημερινή μου ανοιχτή επιστολή αποτελεί το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη μια αλγεινή, προσπάθεια από συγκεκριμένους κύκλους, να διχάσουν και πάλι την τοπική κοινωνία, για εξυπηρέτηση των μικροπολιτικών τους επιδιώξεων.

Είναι οι κύκλοι που όπως και το 2019 δεν δίστασαν να διχάσουν οικογένειες και να κάνουν φίλους να μην μιλούνται, προσπαθούν να κάνουν τα ίδια και σήμερα, ώστε να επιβιώσουν πολιτικά.

Πεποίθησή μου είναι, όμως, ότι σήμερα η κοινωνία δεν θα τους «ακολουθήσει» σε αυτή την πρακτική για τον απλούστατο λόγο ότι ο όποιος πολιτικός τους λόγος είναι κενός περιεχομένου.

Η κοινωνία του δήμου στις Οινιάδες, το Αιτωλικό και το Μεσολόγγι έχει αντιληφθεί το μέγεθος της ανικανότητας και της αναποτελεσματικότητάς τους.

Κυρίως όμως, η κοινωνία έχει αντιληφθεί πόσο υποκριτικές ήταν οι «κορώνες» του 2019 για χρηστή διοίκηση…

Αναρωτιέμαι πως και γιατί σήμερα έχουν σωπάσει οι «πολέμιοι» μου το 2019 που με το δημόσιο λόγο τους τότε, δηλητηρίαζαν και δίχαζαν την τοπική κοινωνία;

Αλήθεια σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που έτυχαν απευθείας αναθέσεων ή προσελήφθησαν με τίτλους κτίσης ή συμβάσεις;

Επίσης θέλω να ανακοινώσω ότι σήμερα δεν θα μείνω σιωπηλός σε ενδεχόμενη προσπάθεια να μετατραπεί η προεκλογική αντιπαράθεση σε «χρηματιστήριο» όπως έγινε το 2019 από τους ίδιους κύκλους. Ο νόων νοείτο…

Προσωπικά έχω αποδείξει έμπρακτα ότι προτεραιότητά μου είναι να δίνω λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσω ότι παραδίδοντας τη δημαρχία το 2019 το ταμείο του δήμου κάθε άλλο παρά άδειο ήταν. Κυρίως όμως ήταν δρομολογημένα και με εγκεκριμένες πιστώσεις μια σειρά έργων. Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Το τι ακολούθησε λόγω της ανικανότητας των διαδόχων μου είναι γνωστό και κοινά αποδεκτό…

Με τις παραπάνω επισημάνσεις απευθύνω στην καθεμία και τον καθένα ανοιχτή πρόσκληση για ενεργή συμμετοχή στην προσπάθειά μου για να πάμε το ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!