Νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό “Ξηρόμερο Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια” του Αλέξανδρου Σάββα

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Κώστα Κοντή.

Ο Κώστας γεννήθηκε στην Αθήνα.

Από μικρή ηλικία, ο Κώστας επισκεπτόταν το χωριό καταγωγής του την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου. Ο Κώστας θυμάται με μεγάλη εκτίμηση και συγκίνηση τις στιγμές που πέρασε στο αγαπημένο του χωριό, τη θερμή φιλοξενία των κατοίκων και την παραδοσιακή ατμόσφαιρα της περιοχής.

Ο Κώστας Κοντής είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ για πολλά συνεχόμενα συναπτά έτη.

Ο Κώστας θεωρεί υποχρέωση του, σαν άτομο της νέας γενιάς να ασχοληθεί με τον τόπο της, ενισχύοντας τους θεσμούς με φρέσκες ιδέες, αναβαθμίζοντας το επίπεδο της καθημερινής ζωής που τόσο έχει απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια!

Φίλε Κώστα, μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά.

——————————-

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Ελένη Αγγελή – Ναούμη.


Η Ελένη είναι Τοπικός Σύμβουλος της Παλαιομάνινας Ξηρομέρου, είναι δημόσιος υπάλληλος εργάζεται στο Ε.Σ.Υ. είναι παντρεμένη με τον Κώστα Ναούμη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Βλέποντας την συνεχή υποβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και της απουσίας ουσιαστικού πλάνου για το μέλλον μας, ως νέος άνθρωπος η Ελένη θέλει να συμβάλει στην ανόρθωση του δήμου μας συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια όλων μας.

Ελένη μου σ’ ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου και σου εύχομαι να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Μαζί να αλλάξουμε το Δήμο μας.

——————————-

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Θύμιο Τενεκετζή.


Ο Θύμιος, είναι κτηνοτρόφος διατηρώντας μονάδα εκτροφής Ζώων στην περιοχή της Τ.Κ. Προδρόμου Ξηρομέρου.

Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

Ένας άνθρωπος πάνω απ’ όλα συνειδητοποιημένος νέος για την ευθύνη που πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε προκειμένου να βγούμε από το αδιέξοδο της απομόνωσης και την απουσία αναπτυξιακού πλάνου για το δήμο μας.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της απόφασης του να συμμετέχει στο συνδυασμό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου.

Φίλε Θύμιο, μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά.

Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς !

——————————-

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Νικόλαο Τριάντη από την Μαχαιρά Ξηρομέρου.

Ο Νίκος είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός έχοντας υπηρετήσει τον τόπο μας ως Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου 2 έτη και Πρόεδρος Τ.Κ. Μαχαιράς είκοσι επισυναπτόμενα έτη.
Νίκος Τριάντης: «Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Αλέκο Σάββα, έναν αγαπητό φίλο, καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας. Οι κοινές ανησυχίες και αγωνίες μας για έναν τόπο που διαρκώς ολισθαίνει, αποτελούν πυξίδα στον κοινό μας αγώνα για να χαράξουμε μια νέα πορεία σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας». 
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Νίκο που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας