Μια ακόμα επαληθευέται το Δραγαμέστο Νέα και δεν κάνει Fake news σε αντίθεση με κάποιους άλλους.


Δραγαμέστο Νέα:Αυτά να τα βλέπουνε οι Δημότες μας υπηρετούμε του Δημότες μας και λέμε πάντα την αλήθεια.Δείτε το Δελτιο Τυπου απο την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Προσλήψεις 34 ατόμων, ως έκτακτο προσωπικό, στην ΠΔΕ 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχωρά στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες και επείγουσες ανάγκες των υπηρεσιών των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου COVID-19. 
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα κατατίθενται από την Παρασκευή 9 Απριλίου 2020 έως και την Δευτέρα 13 Απριλίου 2020, στις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενότητες.  
Την πρόσληψη τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων ως έκτακτο προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας τεσσάρων μηνών, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συνεδρίασε την Τρίτη 7 Απριλίου 2020, υπό τον πρόεδροΑντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο. 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 παρ. 2 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊου COVID-19», η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα προχωρήσει σε προσλήψεις έκτακτου προσωπικού και συγκεκριμένα 15 ατόμων για την Περιφερειακή Ενότητας Αχαΐας, 12 για την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και 7 για την Περιφερειακή Ενότητας Ηλείας. 
Κατά ειδικότητα οι προσλήψεις ανά Περιφερειακή Ενότητα είναι:  

Αιτωλοακαρνανία 
Ειδικότητες 
Αριθμός ατόμων 
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ και εν ελλείψει ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ άνευ ειδικότητας 
1 
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 
1 
ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 
3 
ΤΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ / ΥΓΕΙΟΝΟΛΟΓΩΝ 
3 
ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 
1 
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ και εν ελλείψει  
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ / ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 
2 
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ / ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ 
1 
Η ανακοίνωση και οι λεπτομέρειες για την κατάθεση αιτήσεων έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr  

Άρθρο από:Δραγαμέστο Νέα