Μεσολόγγι: Συνεχίζονται και στη λιμνοθάλασσα οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη (βίντεο)

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις, αλλά και να συγκεντρώνουν στοιχεία τόσο από το περιβάλλον του αγνοούμενου όσο και από του 51χρονου κρεοπώλη που είδε τελευταίος τον Μπάμπη.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που έχουν εντοπίσει είναι και γάντια μιας χρήσης, τα οποία κι αυτά θα σταλούν προς εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των ανδρών της ΕΛΑΣ, της Π.Υ, της ΕΜΑΚ, συγγενών, φίλων και εθελοντών, συνεχίζονται στην περιοχή του Αγίου Θωμά και του ΤΕΙ του Μεσολογγίου.

Μάλιστα εκτός από την ξηρά, έρευνες σήμερα γίνονται και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, από στελέχη του λιμεναρχείου Μεσολογγίου.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ η Λιμενάρχης Μεσολογγίου Υποπλοίαρχος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Κυριακή Σκανδάλου, το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου συνδράμει στις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, όμως η έκταση των ερευνών είναι πολλή μεγάλη και δυσπρόσιτη με πολλά καλάμια που δυσκολεύουν το έργο τους.