Μεσολόγγι: «Μας λέει με τρόπο πως άλλοι σκότωσαν τον Μπάμπη» αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για τον κρεοπώλη


Οι Αρχές και οι αξιωματικοί που ερευνούν τη δολοφονία στο Μεσολόγγι διαθέτουν στα χέρια τους βάσιμες ενδείξεις ότι μέρος των χρημάτων του Μπάμπη Κούτσικου διαχειριζόταν ο 50χρονος κρεοπώλης, με τελικό προορισμό άλλα πρόσωπα.

Οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα μετά από πληροφορίες που έφτασαν στα «χέρια» τους και σύμφωνα με αυτές «και άλλα πρόσωπα μέσω του κρεοπώλη έλαβαν χρήματα, τα οποία είτε αδυνατούσαν να επιστρέψουν, είτε αρνούνταν να το πράξουν».

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, ίσως έχει βάσει ο ισχυρισμός του κρεοπώλη ότι «εγώ είχα δανειστεί 1000 ευρώ τον Σεπτέμβρη και του τα επέστεψα όλα στο χέρι, τα 6500 μετά τον Δεκαπενταύγουστο και τα 1000 ευρώ στις γιορτές των Χριστουγέννων».
Το ίδιο το θύμα, όμως, μιλώντας στην μητέρα του είχε πει πως του είχε «φάει» 17.000 ευρώ «και δεν μου τα επιστρέφει».

Υπενθυμίζεται πως ο κρεοπώλης αρνείται τα πάντα, γεγονός που έχει προκαλέσει εντύπωση στις Αρχές, παρά τις πολύωρες ανακρίσεις με αξιωματικό να αναφέρει «συμπεριφέρεται σαν να μας λέει πως ‘εγώ ήμουν το δόλωμα, απλώς τον παγίδεψα, άλλοι τον έφαγαν’ χωρίς όμως να μας το πει από φόβο για την ζωή του».

Επίσης αναπάντητο παραμένει το ερώτημα πού ξόδευε τα χρήματα τα οποία δανειζόταν ο 50χρονος από το θύμα.

Αυτοί είναι οι δυο άγνωστοι – γνωστοί φίλοι του Μπάμπη

Στα σενάρια για παράνομες δραστηριότητες που αφορούν σε κυνήγι χαμένου θησαυρού στο Μεσολόγγι και περιπλέκουν τον γρίφο για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε το «Φως στο Τούνελ».

Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας το οποίο λυμαινόταν στην περιοχή έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Έπειτα από έρευνα της εκπομπής προέκυψαν μαρτυρίες και στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, για τη δολοφονία του Μπάμπη που αφορούν δύο πρόσωπα.

Το ένα από το Αγρίνιο και το άλλο από το Αιτωλικό, τα οποία φέρονται να είχαν επαφή με το θύμα αλλά και να έψαχναν μαζί με ειδικά μηχανήματα για κάτι πολύτιμο στην περιοχή του Μεσολογγίου. Την εικόνα αυτή έδωσε στις Αρχές ο φερόμενος ως δράστης.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι «εδώ και δυο χρόνια σε συζητήσεις μας , ο Μπάμπης μου είχε πει ότι ψάχνει για θησαυρούς, λίρες και τέτοια πράγματα. Ξέρω κιόλας ότι συνεργάζεται με κάποιον από το Αιτωλικό και με κάποιον από το Αγρίνιο τα ονόματα των οποίων δεν μου είπε και ότι είχαν ήδη πάει σε ένα πηγάδι στην περιοχή κοντά στα ΤΕΙ σε μια εκκλησία το όνομα της οποίας δεν θυμάμαι, με μηχάνημα».makeleio.gr

Το άρθρο Μεσολόγγι: «Μας λέει με τρόπο πως άλλοι σκότωσαν τον Μπάμπη» αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για τον κρεοπώλη εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.