Μεσολόγγι: Κορυφώνεται η αγωνία για 28χρονο που βούτηξε για μπάνιο στον Αχελλώο


Κορυφώνεται η αγωνία στο Μεσολόγγι για την τύχη του 28χρονου αγνοούμενου, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Αχελώου. Οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας στον ποταμό Αχελώο που ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

Ο 28χρονος από το Νεπάλ, αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου (27/1), όταν πήγε για μπάνιο στο σημείο, μαζί με μία γυναίκα. Όπως μετέδωσε το flamis.gr, έξι άτομα ψάρευαν στην όχθη του ποταμού κοντά στην Κατοχή Μεσολογγίου όταν ο 28χρονος είπε στη γυναίκα ότι θα κάνει μια βουτιά. Έβγαλε τα ρούχα του κι έπεσε στο νερό, αλλά παρασύρθηκε. Κάποια στιγμή φάνηκε να κουνάει τα χέρια του αλλά μετά χάθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ από εχθές έχει ενημερωθεί ο υπεύθυνος του φράγματος της περιοχής, ώστε να σταματήσει η ροή του νερού, προκειμένου να πέσει η στάθμη του.

Στις έρευνες του Σαββάτου πήραν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ και η ομάδα Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών της Δυτικής Ελλάδας, μαζί με αστυνομικούς.enikos.gr

Το άρθρο Μεσολόγγι: Κορυφώνεται η αγωνία για 28χρονο που βούτηξε για μπάνιο στον Αχελλώο εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.