ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Συντήρηση Αγροτικής Οδοποιίας σε συνεργασία Τοπικής Κοινότητας, Δημοτικής Αρχής, και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας


Ο Πρόεδρος του Χωριού Μαχαιράς Γιώργος Μπαρμπαρούσης σε ανάρτηση του στο facebook σημειώνει:

Μετά από αίτημά μας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανταποκρίνεται για μια ακόμη φορά και με την Μπουλτόζα συντηρήσαμε και ανοίξατε δρόμους ξεχασμένους για πολλές δεκαετίες.

Ξεκινήσαμε από τα ΒΔ του χωριού από την τοποθεσία “Κοπρισσές “και καταλήξαμε χιλιόμετρα μακριά στην “Τσαπουρνιά “.ΝΔ του χωριού συντηρώντας και ανοίγοντας δρόμους που είχαν γίνει απροσπέλαστοι από την εγκατάλειψη και αδιαφορία κάποιων…

Περάσαμε από την Λαγκάδα, του Αγραφιώτη, τα Γουρνοκάλυβα,το Αλώνι του Κολοβού, τα Παλιομάντρια, τα Μοναστηράκια,τα Παλιάμπελα και τέλος τους δρόμους γύρω από το νεκροταφείο και το δυτικό τμήμα μέσα σε αυτό .

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφεριάρχη κ Φαρμάκη Νεκτάριο και τον Αντιπεριφερειαρχη κ Θανασης Μαυρομματης που για μια ακόμη φορά συνδράμουν και βοηθούν το χωριό μας με τα μηχανήματα της Περιφέρειας.

Μέσα από συνεργασίες και σκληρή δουλειά προσπαθούμε πάντα να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το καλό της Κοινότητας μας.

Έργα και όχι λόγια…

Συνεχίζουμε…



0Shares

Το άρθρο ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Συντήρηση Αγροτικής Οδοποιίας σε συνεργασία Τοπικής Κοινότητας, Δημοτικής Αρχής, και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.