Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει..

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αφού εγκαινίασε τον νέο οδικό άξονα Ακτίο – Αμβράκια, μετέβη στη Βόνιτσα εκεί όπου τον περίμενε πλήθος κόσμου .
Μεταξύ άλλων βρέθηκαν αυτοδιοικητικοί, στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Πρωθυπουργός, στην συνάντηση με τους πολίτες μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «παρά τις δυσκολίες, και υπάρχουν δυσκολίες, ας μην κοροϊδευόμαστε, ξέρουμε πόσο ταλαιπωρούνται τα ελληνικά νοικοκυριά με την ακρίβεια, συνάντησα πριν από λίγο φίλους αγρότες οι οποίοι εκφράζουν κι αυτοί το δικαιολογημένο τους άγχος για την αύξηση του κόστους παραγωγής, αυτό το οποίο θέλω να σας πω και πάλι εδώ από τη Βόνιτσα είναι ότι ακριβώς επειδή η οικονομία μας πηγαίνει καλύτερα και επειδή η χώρα έχει μπει πια σε μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, έχουμε τη δυνατότητα να υψώνουμε «αναχώματα» απέναντι σε αυτές τις προσωρινές δυσκολίες».
«Και τους αγρότες μας θα βοηθήσουμε και τους συμπολίτες μας οι οποίοι δοκιμάζονται από την ακρίβεια θα εξακολουθούμε να τους στηρίζουμε. Και οι μισθοί στη χώρα μας θα εξακολουθούν να αυξάνονται, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το διαθέσιμο εισόδημα» πρόσθεσε.
«Μας εκλέξατε και πάλι αυτοδύναμη κυβέρνηση πριν από έξι μήνες και ανέλαβα μία υποχρέωση απέναντί σας: αυτό το έργο, το βαθύ μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης να το συνεχίσουμε και να το επιταχύνουμε. Αυτό ακριβώς κάνουμε.
Και βέβαια το αποτύπωμα της ανάπτυξης και της προκοπής πρέπει να μπορεί να φτάνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Δεν υπάρχουν για εμάς πολίτες β’ κατηγορίας. Δεν υπάρχουν ξεχασμένοι Έλληνες. Και μια περιοχή της χώρας, η Δυτική Ελλάδα, η οποία δικαιολογημένα μπορεί να αισθάνεστε ότι ήταν ξεχασμένη, έρχεται τώρα δυναμικά στο προσκήνιο και νομίζω ότι γι’ αυτό έχουμε κάθε λόγο, όλες και όλοι, να είμαστε πολύ χαρούμενοι».
Πάντως, σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν άνθρωποι που βρίσκονταν στο χώρο, αρνητική εντύπωση προκάλεσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Αθάνασιος Κασόλας ο οποίος είχε έναν παραπάνω τόνο “αέρα”…
Παρακολουθήστε το βίντεο από την συγκέντρωση πολιτών στην Βόνιτσα

http://www.prevezabest.gr/

Το άρθρο Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει.. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.