Λάκης Κομνηνός: Δείτε πως είναι σήμερα στα 79 του ο «γόης» του ελληνικού κινηματογράφου


Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ελληνικές ταινίες, μια εκ των πιο χαρακτηριστικών εκείνη στο πλευρό της Μαίρης Χρονοπούλου, «Γοργόνες και Μάγκες»
Ο Λάκης Κομνηνός υπήρξε αναμφίβολα ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας μία αξιοθαύμαστη καριέρα στον κινηματογράφο αλλά και στην τηλεόραση. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Αλεξάνδρα Λαδικού.

Ο 79χρονος σήμερα ηθοποιός, απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας αφήσει πίσω του και την πολιτική με την οποία κάποτε ασχολήθηκε ενεργά.

Τη δεκαετία του 1970 πρωταγωνίστησε σε κοσμοπολίτικες ταινίες, κάποιες από τις οποίες είχαν διεθνές καστ και υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα μπάτζετ, ενώ κυκλοφόρησαν και σε άλλες χώρες εκτός της Ελλάδας.

Στο ραδιόφωνο, ο Κομνηνός συμμετείχε σε εκπομπές και ως αφηγητής σε πολυάριθμα ντοκιμαντέρ.

Το 1975 ίδρυσε τη δική του εταιρία παραγωγής, την Πανθέαμα, η οποία από το 1996 συνέχισε τη δραστηριότητά της με το νέο τίτλο Media Team. Έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία.

Το «διαμάντι» του Ολυμπιακού έτοιμο να… λάμψει (pics, vids)
Μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, το 1981, έγινε διευθυντής στην ΥΕΝΕΔ μέχρι την κατάργησή της λίγο αργότερα, τον Νοέμβριο του 1982. Ο διορισμός του είχε σημασία, καθώς όλοι οι προηγούμενοι διευθυντές της ΥΕΝΕΔ ήταν αξιωματικοί του Στρατού.

.to10.gr/

Το άρθρο Λάκης Κομνηνός: Δείτε πως είναι σήμερα στα 79 του ο «γόης» του ελληνικού κινηματογράφου εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.