Κώστας Καραγκούνης: Δεν καταργείται το κατάστημα της ΔΕΗ στην Αμφιλοχία.

Δεν καταργείται το κατάστημα της ΔΕΗ στην Αμφιλοχία.
Τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Καραγκούνης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η. Α.Ε. κ. Γεώργιο Στάση σχετικά με το ενδεχόμενο κατάργησης του καταστήματος της Δ.Ε.Η. Αμφιλοχίας.
Ο κ. Καραγκούνης ενημέρωσε τον κ. Στάση ότι το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετεί καθημερινά πλήθος πολιτών που διαμένουν στην περιοχή της Αμφιλοχίας αλλά και σε γειτονικούς δήμους και η όποια σκέψη για κατάργηση θα επιφέρει σημαντική οικονομική επιβάρυνση των πολιτών που θα πρέπει να μετακινούνται στο κατάστημα της Δ.Ε.Η. Αγρινίου προκειμένου να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.
Ο κ. Στάσης από πλευράς του ενημέρωσε τον κ. Καραγκούνη ότι οι όποιες διαρροές υπήρξαν περί ενδεχόμενης κατάργησης του ανωτέρω καταστήματος δεν έχουν καμία υπόσταση. Αυτό που τυχόν μπορεί να διέρρευσε είναι το πρόγραμμα ανακαίνισης καταστημάτων που πραγματοποιεί η ΔΕΗ στην προσπάθεια για την αναβάθμισή τους. Ξεκαθάρισε στον κ. Καραγκούνη ότι οι ανακαινίσεις αυτές γίνονται κατά κύματα σε όλη την Ελλάδα .
Τέλος επανέλαβε ότι για την περίπτωση του καταστήματος της Δ.Ε.Η. Αμφιλοχίας δεν υπάρχει σκέψη για κατάργησή του.

Το άρθρο Κώστας Καραγκούνης: Δεν καταργείται το κατάστημα της ΔΕΗ στην Αμφιλοχία. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.