Κωνσταντάρας κατά Τριαντάφυλλου – «Το βράδυ πλακώνει ηχολήπτες, αλλά το πρωί πίνει αγιασμό» (pic&vid)

Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, που συμμετέχει φέτος στο Survivor 4, έχει μπει στο στόχαστρο της ομάδας, η οποία τον κατηγόρησε ότι έχει δωροδοκήσει παίκτες για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και ότι δεν προσφέρει ούτε νίκες, αλλά ούτε και βοήθεια στην επιβίωση στο νησί.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τόσο ο Γιώργος Κόρομι, όσο και ο Κώστας Παπαδόπουλος, το τελευταίο διάστημα δεν του προσφέρουν ψάρια από αυτά που πιάνουν.

Έκπληξη και τεράστια ερωτηματικά για το συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο προκαλεί η ανάρτηση του δημοσιογράφου Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος με αφορμή δηλώσεις φίλου του Τριαντάφυλλου στο «Έλα Χαμογέλα», προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τη συμπεριφορά του τραγουδιστή.

«Το βράδυ πλακώνει ηχολήπτες, αλλά το πρωί πίνει αγιασμό. Οπότε εντάξει, είναι αγιασμένα χαστούκια», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram μιλώντας ευθαρσώς για την υποκρισία του τραγουδιστή.

labroskonstantaras223

Έτσι, μετά τη φράση του Λάμπρου Κωνσταντάρα ότι ο παίκτης «πλακώνει ηχολήπτες», η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προχώρησε σε μια «σκληρή» -όπως την αποκάλεσε- αποκάλυψη για τον Ντάφι.

Ο Βαγγέλης Περρής ήταν εκείνος που έδωσε έξτρα πληροφορίες για το επίμαχο θέμα της συμπεριφοράς του Τριαντάφυλλου προς του τεχνικούς της παραγωγής του ριάλιτι.

«Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου απέναντι στους τεχνικούς είναι επιεικώς απαράδεκτη. Αναφέρομαι σε προσωπικές πληροφορίες που λένε ότι είναι όλοι απηυδισμένοι από τον τρόπο που τους συμπεριφέρεται, έχει έπαρση. Μιλάει πάρα πολύ άσχημα. Συμπεριφέρεται σαν να είναι ο νικητής και σαν να είναι ο κυρίαρχος του κόσμου. Σας το λέω 100% τσεκαρισμένο» είπε χαρακτηριστικά.dikaiologitika.gr/

 

Το άρθρο Κωνσταντάρας κατά Τριαντάφυλλου – «Το βράδυ πλακώνει ηχολήπτες, αλλά το πρωί πίνει αγιασμό» (pic&vid) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.