Κτηνωδία: Γυναίκα κυνηγός φωτογραφίζεται μπροστά από καμηλοπάρδαλη κρατώντας την καρδιά της

Η Merelize Van Der Merwe είναι 32 ετών και έχει καταφέρει να ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών εναντίον της.

Η Merelize έχει σαν χόμπι να δολοφονεί μεγάλα άγρια ζώα με το όπλο της και στη συνέχεια να ποζάρει μπροστά τους και να ανεβάζει τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Τελευταίο της “κατόρθωμα” η φωτογραφία μπροστά σε μια νεκρή καμηλοπάρδαλη που είχε σκοτώσει. Η Merelize ποζάρει γεμάτη υπερηφάνεια για αυτήν την πράξη της ενώ λίγο αργότερα σαν να μην έφτανε αυτό, με ένα μεγάλο μαχαίρι άνοιξε το στέρνο του ζώου και έβγαλε τη μεγάλη καρδιά του και πόζαρε με αυτή.


«Ευχαριστώ πολύ τον αγαπημένο μου άνδρα που ξόδεψε περισσότερα από 2000 δολάρια για να κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα και να μπω να κυνηγήσω στο πάρκο της Άγριας Φύσης στη Νότια Αφρική» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό με φόντο τη φωτογραφία και όλοι άρχισαν να τη βρίζουν και να την αποκαλούν «δολοφόνο»


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η ίδια έγραψε πως η καρδιά που κρατούσε ήταν το μεγάλο της δώρο από τον άνδρα της για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Σύμφωνα με οικολογικές οργανώσεις η Merelize Van Der Merwe έχει δολοφονήσει τα τελευταία χρόνια περισσότερα από 500 άγρια ζώα. topontiki.gr/

Το άρθρο Κτηνωδία: Γυναίκα κυνηγός φωτογραφίζεται μπροστά από καμηλοπάρδαλη κρατώντας την καρδιά της εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.