ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Ο “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”.


φωτορεπορταζ : Τζένη Παπαδημητριου 

Σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου στην πλατεία του χωριού μας και σε αυτό βοήθησε και ο ηλιόλουστος καιρός…….

Στην κοπή της Βασιλόπιτας παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν για το 2023 ο πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβιτσας Κος Γιάννης Χρόνης, ο Δήμαρχος Ξηρομερου Κος Γιάννης Τριανταφυλλακης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κα Χριστίνα Ταπραντζη, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανιας Κος Θανάσης Παπαθανασης, και η Κα Αγγελική Χαλιμουρδα, εντεταλμενη σύμβουλος, βοηθός Περιφερειαρχη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κος Σωτήρης Γαντζουδης ευχήθηκε για το νέο έτος Χρόνια Πολλά και ακολούθησε ο Αρχιμανδριτης πατηρ Δαβίδ Μπαζουλας οπου ευλόγησε την Βασιλόπιτα, η οποία μοιράστηκε σε όλους μας. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ηταν ο Κος Βαγγέλης Μαργωνης.

Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειαρχης Υποδομών και Εργων Δυτικης Ελλάδας Κος Θανάσης Μαυροματης, Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξηρομερου Κος Σωτήρης Γερολυμος και Βασίλης Πολυζος , ο Πρόεδρος της Κοινωφελους του Δήμου Κος Λευτέρης Μαντζαρης , ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου Κος Κώστας Μπαμπουρης ,ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος Κος Πάνος Γκολιας, Οι πρόεδροι ομορων χωριών Κος Δήμος Τάγκας Αγραμπελου, Κος Γιώργος Μπαρμπαρουσης Μαχαιρας, Δημήτρης Παπούλιας Προδρομου, Σταμος Τζογανης Σκουρτους , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χοβολιωτων Κος Γεώργιος Βασιλας , συγχωριανοι μας και καλεσμένοι από φίλους του συλλόγου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ. Σ τού ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ παρεθεσαν γεύμα στους καλεσμένους σε κατάστημα του χωριού μας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Ο “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”.