Καταγγελία στο Αγρίνιο: Μεσήλικας φέρεται να βίαζε κοριτσάκι από τα τρία του χρόνια

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία ερευνούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου. Σύμφωνα με καταγγελία, ένα ανήλικο κορίτσι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από μεσήλικα, σε χωριό του Δήμου Αγρινίου.
Όπως αναφέρει το τοπικό ενημερωτικό σάιτ sinidisi.gr, η καταγγελία έγινε γνωστή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, μέσω του «Χαμόγελου του Παιδιού» της Πάτρας, και ήδη οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ενεργούν την σχετική προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Σύμφωνα το δημοσίευμα, στην καταγγελία αναφέρεται ότι η φρικτή αυτή κατάσταση διαδραματίζεται τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια. Το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από Ιατροδικαστή της Πάτρας, για να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.
Όπως είναι φυσικό το θέμα έχει αναστατώσει την μικρή κοινωνία που διαμένουν τόσο η μικρή όσο και ο άνδρας που έχει καταγγελθεί.
Μετά από επικοινωνία που είχε η ΑΙΧΜΗ με τους αξιωματικούς της Α.Δ. Αιτωλίας επιβεβαιώθηκε ότι όντως διεξάγεται έρευνα η οποία όμως ακόμα δεν έχει φέρει αποτελέσματα. Οπως υπογράμμισαν οι αστυνομικοί δεν ειναι τίποτα ακομη ανακοινώσιμο αν δεν βγούν και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του ανήλικου κοριτσιού και δεν έρθουν ολα τα στοιχεια στα χέρια των αστυνομικών.
 https://www.aixmi-news.gr/

Άρθρο από:ΞηρόμεροNews