Καλοκαιρινό μπουρίνι «σάρωσε» την περιοχή της Αμφιλοχίας (βίντεο)

Δυνατό μπουρίνι με χαρακτηριστικό τον δυνατό βορειοδυτικό άνεμο ξέσπασε σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου στην Ήπειρο και την περιοχή της Αμφιλοχίας.

Δυνατοί άνεμοι που συνοδεύονταν από βροχή έπληξαν στις 04:30 το απόγευμα την περιοχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Στην Εθνική Οδό, πάνω από την ανατολική πλαζ, ο δρόμος γέμισε με φύλλα και ξερά κλαδιά στο σημείο ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμφιλοχίας κ. Ν. Νίκας με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας καθάρισαν το οδόστρωμα.

Στα πιο ορεινά, οι δρόμοι μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκαν σε ρυάκια, ιπτάμενες καρέκλες και πεσμένες γλάστρες ήταν οι μοναδικές απώλειες στη στεριά από το πέρασμα της καταιγίδας στην περιοχή.

Ζημιές προκλήθηκαν στην Ήπειρο κυρίως στα παράλια της Πρέβεζας και λιγότερο στην Άρτα.

Κινητοποίηση του Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας αυτή την ώρα όπου ερευνάται η πληροφορία για αγνοούμενο άνδρα στην περιοχή του Μενιδίου που βρισκόταν σε ερασιτεχνικό σκάφος.

Πηγή: e-maistros.gr

Το άρθρο Καλοκαιρινό μπουρίνι «σάρωσε» την περιοχή της Αμφιλοχίας (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.